HSBC îşi restructurează divizia de private banking din Europa

V.R.
Ziarul BURSA #Internaţional /

"HSBC Holdings" Plc, cel mai mare grup bancar britanic, va crea o structură unică regională pentru divizia sa de private banking din Europa, care va reuni operaţiunile din Marea Britanie, Channel Islands, Franţa, Germania, Elveţia şi Luxemburg, conform anunţului făcut ieri de instituţie, care menţionează că noua structură, denumită "HSBC Global Private Banking, EMEA" va fi condusă de Chris Allen.

Banca a informat într-un comunicat citat de Reuters: "Restructurarea va crea o divizie regională de private banking mai integrată, aliniată strategic şi bine poziţionată ca să livreze creştere continuă pentru HSBC Private Banking".

Operaţiunile globale de private banking din cadrul HSBC au generat peste 3% din veniturile globale ajustate ale băncii în 2017.

Profitul înainte de taxe al grupului HSBC a crescut cu 141% anul trecut, la 17,2 miliarde de dolari, datorită rezultatelor foarte bune înregistrate în Asia. În 2017, profitul înainte de taxe obţinut de HSBC în Asia a crescut cu 89,3%, la 15,3 miliarde de dolari, în timp ce în Europa banca a înregistrat pierderi de 1,9 miliarde de dolari.

Veniturile totale au urcat cu 7%, la 51,4 miliarde de dolari.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită