HTC Touch Diamond - terminalul anului 2008 la Gala Premiilor Comunicaţiilor Mobile

C.P.
Companii #IT /

HTC Corporation, lider mondial în producerea de terminale inovatoare din punct de vedere al designului şi tehnologiei, a câştigat cu terminalul HTC Touch Diamond premiul în cadrul categoriei "Cel mai bun terminal al anului" la cea de-a V-a ediţie a Galei Premiilor "Comunicaţiilor Mobile", alături de Vodafone şi Microsoft Romania. Câştigătorii au fost votaţi de un juriu specializat, cât şi de către public pe site-ul publicaţiei.

Tomasz Lesniak, HTC Eastern Europe Area Manager:" Suntem foarte bucuroşi şi mândri de acest premiu. Este primul premiu care ni se acordă în România şi sperăm că acesta va consolida succesul de care ne bucurăm încă de la lansarea pe piaţa românească în luna mai acestui an."

Combinaţia perfectă între eleganţă şi inovaţie au facut din HTC Touch Diamond un câştigător, ridicând ştacheta pentru telefoanele inteligente de mărime medie. Ecranul TouchFLO 3D, conexiunea ultra-rapidă la internet HSDPA, platforma Windows Mobile 6.1 oferă o experienţă online plină de satisfacţii care rivalizează cu un notebook, permiţând interactiunea cu Google, YouTube şi Wikipedia. Toate aceste caracteristici fac utilizarea lui Touch Diamond una ieşită din comun.

Galei Premiilor Comunicaţii Mobile a avut loc la Athenee Palace Hilton Bucureşti şi a fost organizată de către revista Comunicaţii Mobile. Evenimentul se află deja la a V-a ediţie şi adună anual nume mari din industria de comunicaţii din România.

HTC Corp. a fost fondată în 1997. Compania crează, produce şi distribuie smartphones şi terminale PDA.

De la înfiinţare, HTC şi-a dezvoltat capacităţile R&D şi a fost pionier în producerea de smartphones şi PDA Phones pentru operatorii şi distribuitorii din Europa, SUA sau Asia. Aceste dispozitive sunt disponibile sub marca HTC sau personalizate cu numele operatorului sau partenerului.

HTC este una dintre cele mai dinamice companii de pe piaţa echipamentelor mobile. Compania este listată la Bursa de Valori Taiwan cu indicativul 2498.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS