Huawei urcă pe locul doi în topul vânzărilor

A.M.
Comunicate de presă /

Zachary Jianglinchao

Zachary Jianglinchao

Huawei, lider în tehnologie şi inovaţie la nivel global, a devenit al doilea cel mai mare furnizor de smartphone-uri din lume în al doilea trimestru din 2018, potrivit datelor publicate de IDC. Această realizare se datorează, în principal, rezultatelor vânzărilor modelului P20 Pro, conform comunicatului remis Redacţiei.

Pentru prima dată în istoria companiei, Huawei urcă pe a doua poziţie în topul celor mai mari producători de smartphone-uri din lume.

Această performanţă se datorează unei creşteri dinamice şi constante înregistrate la nivelul vânzărilor globale, care au crescut cu 41% în ultimul an. Vânzările companiei au crescut de la 38,4 milioane de smartphone-uri furnizate la nivel mondial în Q2 2017, până la un record de 54,2 milioane de unităţi în trimestrul al doilea al anului 2018. Creşterea înregistrată în regiunea Europei Centrale şi de Est şi a Ţărilor Nordice, din care România face parte, a depăşit recordul global, atingând 56% pentru aceeaşi perioadă.

"Nu pot sublinia îndeajuns importanţa acestui anunţ pentru noi. Ritmul de creştere, precum şi capacitatea noastră de a urca în clasamentul celor mai importanţi producători de smartphone-uri la nivel global sunt două motive care ne fac extrem de mândri. România urmează acest trend global şi faptul că facem parte din regiunea cu cea mai impresionantă creştere la nivel mondial, ne conferă o dovadă tangibilă a eforturilor şi dedicării echipei noastre. Vom face toţi paşii necesari pentru a parcurge în continuare acest drum de succes şi pentru a răspunde cu aceeaşi acurateţe ca până acum nevoilor oamenilor", a declarat Zachary Jianglinchao, Country Manager Huawei Consumer Business Group Romania.

Potrivit comunicatului, aceste rezultate impresionante au fost susţinute în primul rând de lansarea pe piaţă a celui mai puternic telefon al companiei de până acum, P20 Pro, echipat cu camera foto triplă revoluţionară Leica şi Zoom Hybrid 5x, funcţii inovatoare de fotografiere, asistate de tehnologie AI, precum şi de unitatea special dedicată procesării neuronale (NPU) a cipului Kirin 970, dar şi de interfaţa EMUI 8.1 ce are la bază sistemul Android 8.1, care oferă o experienţă premium în utilizare. Dincolo de specificaţiile tehnice, telefonul s-a făcut remarcat prin aspectul inedit al versiunii de culoare Twilight, inspirată de aurora boreală.

Încrederea consumatorilor în produsele Huawei este rezultatul investiţiei continue în dezvoltare. Investiţia anuală a Huawei în cercetare şi dezvoltare s-a ridicat la 13,8 miliarde de dolari, în creştere cu 17,4% faţă de anul 2016, când aceasta se ridica la 13,8 miliadrde de dolari, se mai arată în comunicat.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS