IFA 2018:Soluţii AI prezentate de LG

A.M.
Comunicate de presă /

Soluţii AI prezentate de LG

LG Electronics (LG) prezintă soluţiile LG ThinQ la IFA 2018, punându-şi în valoare inovaţiile şi viziunea în cadrul cunoscutului târg de la Berlin, între 31 august şi 5 septembrie.

LG va pune accent pe modul în care soluţiile sale avansate LG ThinQ sunt create pentru a transforma în realitate, pentru utilizatori din întreaga lume, tranziţia către un stil de viaţă bazat pe tehnologie, conform comunicatului remis Redacţiei.

Mai mult de o treime din spaţiul masiv de expoziţie de la IFA al companiei se va concentra pe prezentarea soluţiilor AI, o gamă de produse LG ThinQ fiind afişate în zone reprezentând trei aspecte diferite ale vieţii: ThinQ Travel, ThinQ Gourmet şi ThinQ Style. Zonele distincte vor ilustra beneficiile aduse de LG ThinQ în fiecare aspect important al vieţii, precum stil, bucătărie, confortul de acasă, mobilitate şi distracţie.

Vizitatorii IFA pot apoi avansa în sufrageria IoT, construită în colaborare cu compania de mobilier italian de lux Natuzzi, un spaţiu de locuit uimitor ce a fost prezentat şi în cadrul Milano Design Week, se mai arată în comunicat. Această zonă primitoare evidenţiază capacitatea de control a difuzoarelor XBOOM AI ThinQ, ilustrând modul în care acestea pot fi folosite pentru a schimba setările dispozitivelor şi instalaţiilor de iluminat conectate.

Potrivit comunicatului, zona ThinQ Stil sunt expuse o mare varietate de electrocasnice LG cu control vocal, inclusiv noul LG Styler ThinQ. Cea mai recentă versiune de Styler este echipată cu funcţii unice, create pentru a creşte convenabilitatea pentru utilizator, în timp ce menţine rufele mai curate, mai igienice şi mai stilate. Aici puteţi găsi televizorul 8K OLED de 88 inch, ce are o rezoluţie de 7.680 x 4.320 pixeli şi abilitatea de a reda culori vii şi negru profund, totodată făcând posibilă vizionarea din unghiuri largi.

De asemenea, în cadrul IFA vor fi disponibili roboţii LG CLOi, variind de la roboţi-ospătar la un robot ce poate fi purtat. Această colecţie de roboţi avansaţi va fi esenţială pentru îndeplinirea viziunii LG în privinţa AI, atât în interiorul cât şi la exteriorul casei.

Venind în completarea atenţiei acordate LG ThinQ, vizitatorii standului LG de la IFA vor fi întâmpinaţi de uluitorul afişaj LG OLED Canyon, ce oferă imagini fermecătoare din întreaga lume. Cinci peisaje minunate - Columbia Icefield, cascada Iguazu, canionul Antelope, Parcul Naţional Redwood şi Haleakalā, vor fi afişate în detaliu incredibil pe cele 258 de panouri comerciale convexe şi concave LG OLED de tip open-frame.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS