Îmbunătăţiri pentru parcul de afaceri Novo Park

A.M.
Comunicate de presă /

Îmbunătăţiri pentru parcul de afaceri Novo Park

Parcul de afaceri Novo Park din zona Pipera, deţinut de Genesis Property, introduce facilităţi noi pentru angajaţi - WIFI gratuit şi mobilier de relaxare în zonele exterioare.

"Amenajarea unei zone de relaxare în aer liber reprezintă un pas important în redefinirea experienţelor angajaţilor în parcul nostru de birouri. Punem din ce în ce mai mult accent pe adăugarea de facilităţi care să acopere nevoile comunităţii acestora. Mai mult decât atât, începând de astăzi, angajaţii pot naviga liber pe internet inclusiv atunci când se relaxează sau pot organiza o videoconferinţă direct din faţa clădirii, în aer liber", a explicat Liviu Tudor, preşedintele şi fondatorul companiei Genesis Property.

Investiţiile în cele două facilităţi se ridică la 50.000 EUR, constând în echipamente de reţelistică de ultimă generaţie şi mobilier de exterior. Mobilierul de exterior a fost amplasat în zona verde a parcului, într-un spatiu de 200 mp şi constă în mese şi scaune divers colorate, speciale pentru utilizare în exterior, conform comunicatului remis Redacţiei.

Această zonă poate fi utilizată gratuit fie pentru relaxare, organizarea unui team event sau pentru masa de prânz sau o cafea.

"Prezenţa spaţiilor de relaxare şi de solicializare se clasează în top 5 facilităţi pe care şi le doresc chiriaşii noştri şi reprezintă un aspect important în asigurarea satisfacţiei acestora. Prin investiţia realizată ne dorim să contribuim, în acelaşi timp, la eforturile companiilor multinaţionale din Novo Park de atragere şi reţinere a talentelor", a adăugat Ştefan Tudos, vicepreşedintele Genesis Property.

Potrivit comunicatului, Novo Park este unul dintre cele mai mari parcuri de business din Bucureşti, dezvoltat de compania Geneisis Property şi este un punct de referinţă în zona de birouri Pipera. Complexul este format din şapte clădiri cu o suprafaţă utilă totală de închiriat de 75.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri clasa A, calitate superioară.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS