IMMOFINANZ: Stefan Schönauer a fost numit Chief Financial Officer

Adina Lateş
Companii /

Consiliul de Supraveghere al IMMOFINANZ l-a numit pe Stefan Schönauer în funcţia de Chief Financial Officer pentru o perioadă de trei ani, măsura având efect imediat. Schönauer o înlocuieşte pe Birgit Noggler, care a ales să se retragă din Consiliul de Administraţie începând cu 19 februarie 2016, transmite un comunicat al companiei, remis astăzi redacţiei.

Consiliul de Supraveghere a aprobat, de asemenea, extinderea cu patru ani a mandatului lui Dietmar Reindl. Consiliul de Administraţie al IMMOFINANZ este alcătuit în prezent din Oliver Schumy, CEO, Stefan Schönauer, CFO, şi Dietmar Reindl, COO.

Stefan Schönauer (36 de ani) a ocupat diverse poziţii de conducere în cadrul IMMOFINANZ încă din decembrie 2008, cea mai recentă ca Head of Capital Markets and Corporate Strategy. Responsabilităţile sale din ultimii ani au presupus, printre altele, managementul de proiecte corporative importante (de exemplu, spin-off-ul BUWOG şi vânzarea portofoliului logistic al companiei), finanţări din piaţa de capital şi relaţia cu investitorii. Anterior, Schönauer, care deţine o diplomă în business management şi informatică, a lucrat în cadrul Invesco Asset Management Austria.

Dietmar Reindl (46 de ani) este membru al Consiliului de Administraţie al IMMOFINANZ începând cu luna mai 2014, fiind responsabil din funcţia de COO de managementul tuturor proprietăţilor comerciale, precum şi de activităţile de marketing. Mandatul său, care s-ar fi încheiat la sfârşitul lunii aprilie 2017, a fost extins cu patru ani, până la finalul lunii aprilie 2021.

"Prin numirea lui Stefan Schönauer şi prelungirea din timp a mandatului lui Dietmar Reindl, echipa ce formează Consiliul de Administraţie al IMMOFINANZ, alături de CEO-ul Oliver Schumy, este excelent organizată pentru următorii ani, urmărind optimizarea poziţionării companiei, dar şi asigurarea unei creşteri sustenabile şi profitabile", a declarat Michael Knap, Preşedintele Consiliului de Supraveghere al IMMOFINANZ.

IMMOFINANZ este o companie imobiliară comercială care îşi concentrează activitatea pe segmentele de retail şi birouri în opt pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Moscova. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul şi dezvoltarea de proprietăţi. Compania deţine un portofoliu imobiliar de aproximativ 6,2 miliarde de euro, ce cuprinde peste 390 de proprietăţi. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX - Austrian Traded Index) şi din Varşovia.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS