IMOBILIARIUM: Expoziţie imobiliară cu peste 20.000 de locuinţe

A.P.
Miscellanea #Construcţii /

Expoziţie imobiliară cu peste 20.000 de locuinţe

În perioada 17-19 mai va avea loc expoziţia imobiliară cu cel mai mare număr de dezvoltatori - expozanţi. Aceasta va cuprinde circa 22.000 de locuinţe, peste jumătate din cererea de locuinţe noi din Capitală şi împrejurimi.

De asemenea, ediţia din anul 2019 vine în întâmpinarea vizitatorilor cu o componentă de educaţie financiară, respectiv instrumente dedicate de educaţie financiară, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei noastre.

Adrian Stănescu, Project Manager Imobiliarium a declarat că: " Fiind un târg dedicat sectorului rezidenţial, ne-am concentrat, încă de la prima ediţie, pe rigurozitatea procesului de selecţie, respectiv promovarea dezvoltatorilor şi ansamblurilor care pun accent pe calitatea construcţiilor. Aşadar, la cea de-a cincea ediţie Imobiliarium, aducem în atenţia vizitatorilor peste 22.000 de imobile, ce reprezintă peste circa 50% din cererea de noi locuinţe propuse spre vânzare în zona Bucureşti - Ilfov, multe dintre acestea însoţite de extra beneficii şi discounturi".

Potrivit Imobiliarium, locuinţele disponibile sunt grupate în 87 de ansambluri rezidenţiale şi cumulează peste 1.200.000 de mp utili, din portofoliul a 65 de dezvoltatori. În plus, oferta actuală propune şi o gamă variată de beneficii, precum facilităţi tehnologice, construcţii din materiale sustenabile, locuri de parcare, bucătării mobilate sau finisaje, ce sunt incluse în preţ. Totodată, pe timpul desfăşurării evenimentului, cei interesaţi de cumpărarea unei locuinţe pot obţine anumite reduceri.

Începând cu ediţia din această primăvară, Imobiliarium mizează pe componenta de educaţie financiară a vizitatorilor aducând în atenţia acestora şi un calculator financiar, disponibil în cadrul evenimentului. Rolul acestuia este de a recomanda vizitatorilor costurile optime ale unei locuinţe, raportate la veniturile proprii.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
Invatamantul profesional dual - solutie pentru forta de munca
BIG FOUR
smart city industry awards 2019
PODUL DE LUT
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS