Gala BURSA 2018

IMPLICAŢIILE NOULUI COD FISCAL ASUPRA IMM-URILOR - EDIŢIA A II-A / OVIDIU DEMETRESCU, ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU BUNĂ ADMINISTRARE:"Mediul de afaceri a fost puternic decapitalizat, în ultimii zece ani"

E.O.
Ziarul BURSA #Companii /

"Mediul de afaceri a fost puternic decapitalizat, în ultimii zece ani"

Mediul de afaceri a fost, în ultimii zece ani, puternic decapitalizat şi nu a beneficiat de niciun ajutor de la stat, a spus Ovidiu Demetrescu, preşedintele Asociaţiei Române pentru Bună Administrare, care a subliniat că entitatea pe care o reprezintă doreşte să reclădească structura mediului de afaceri românesc.

Statul îşi apără instituţiile în defavoarea cetăţenilor, a menţionat domnia sa, opinând că societăţile de stat trebuie să aibă manageri profesionişti.

"Încercăm să profesionalizăm codul legislativ prin OUG 109 (n.r. privind guvernanţa corporativă)", a declarat domnul Demetrescu, considerând: "Dacă am trasat o linie şi am plecat pe un culoar (n.r. în aplicarea reglementărilor referitoare la implementarea managementului privat), atunci trebuie să mergem pe acel culoar. Dacă în fiecare an schimbăm regulile de performanţă doar ca să dăm jos anumiţi manageri performanţi, atunci nu vom reuşi să realizăm ceea ce ne propunem", potrivit lui Ovidiu Demetrescu.

Prin Codul Fiscal, ar trebui stimulată creşterea ponderii antreprenorilor în economie şi dezvoltarea lor în mod real, a conchis domnia sa, menţionând că, în momentul în care se promite ceva, trebuie ca acel lucru să se şi realizeze.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova - verfici calitatea de peste 600 de ori pe zi
Metronet
Proactiv Plus
Everest Catering
Vila Timo
Mozart Spirits
Schlumberger
Legestart
Calendarul BURSA 2018
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită