ÎN AL TREILEA TRIMESTRU,Profitul net al Comelf a scăzut cu 20,89%, la 3,4 milioane de lei

A.C.
Piaţa de Capital /

Profitul net al Comelf a scăzut cu 20,89%, la 3,4 milioane de lei

Comelf (CMF), societate ce se ocupă cu fabricarea utilajelor pentru extracţie şi construcţii, a înregistrat în trimestrul al treilea al acestui an un profit net în creştere cu 20,89%, la 3,4 milioane de lei, faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent, de 4,4 milioade de lei, potrivit unui comunicat de presă remis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

De asemenea, EBITDA a înregistrat în primele nouă luni ale acestui an o depreciere de 7,94%, la 12,85 milioane de lei, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, de 13,9 milioane de lei.

Veniturile operaţionale ale companiei au fost de 138 milioane de lei, în scădere cu 0,61% ,faţă de anul anterior când s-a înregistrat o valoare de 137 de milioane de lei.

În schimb, societatea a înregistrat un total de active de 182 de milioane de lei, urcând cu 4,2% de la valoarea precedentă de 174 de milioane de lei, se informează în comunicat.

Reprezentanţii CMF au precizat că în acest trimestru al anului compania a înregistrat un total de datorii de 110,4 milioane de lei, în creştere cu 6,7%, faţă de al treilea trimestru al anului trecut, de 103 de milioane de lei.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Depozitarul Central
Cotnari
Flixi
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo