ÎN CTPARK BUCHAREST WEST:CTP a demarat acţiuni de protejare a mediului

M.C.
Companii /

CTP a demarat acţiuni de protejare a mediului

CTP continuă şi în 2019 seria de acţiuni de responsabilitate socială, menite să sprijine comunităţile locale din apropierea proprietăţilor pe care le deţine.

Astfel, în săptămâna premergătoare Floriilor, reprezentanţii CTP, alături de copiii de la Şcoala Generală din Bolintin-Deal, au plantat sălcii în parcul industrial CTPark Bucharest West, se arată într-un comunicat al CTP remis, astăzi, Redacţiei noastre.

Elevii din Bolintin-Deal împreună cu angajaţii CTP au plantat 120 de sălcii care vor deveni habitat pentru păsări.

De asemenea, copiii au aflat de la specialişti informaţii despre fauna specifică zonei, despre importanţa şi modul în care se construiesc cuiburi, adăpători şi distribuitoare de mâncare pentru păsări, adăpători pentru furnici şi habitate pentru şopârle.

"Parcul industrial CTPark Bucharest West se află, pe de o parte, în apropierea autostrăzii A1, o zonă cu foarte mult trafic auto, dar şi în apropierea comunităţilor. Noi ne dorim să minimizăm impactul negativ asupra naturii şi să maximizăm beneficiile aduse comunităţii atât din interiorul parcului, cât şi din imediata vecinătate a acestuia, oferindu-le oamenilor un mediu de viaţă sănătos. Planul nostru este să plantăm cât mai mulţi copaci, arbuşti şi vegetaţie specifice zonei, care să poată prelua poluarea cauzată de trafic şi să creeze un mediu optim pentru dezvoltarea florei şi faunei", a declarat Ana Dumitrache, Country Head, CTP Romania, conform sursei citate.

"Sub sloganul Coming Together is Power, CTP desfăşoară acţiuni menite să aducă împreună comunităţile, să educe în ceea ce priveşte sustenabilitatea şi modul în care putem încorpora activităţi ecologice în mediul corporativ şi în viaţa noastră", subliniază Ana Dumitrache.

CTP este un dezvoltator şi administrator full-service de proprietăţi comerciale, specializat în livrarea şi managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaţionale şi locale de prim rang, care fac investiţii strategice noi sau îşi extind operaţiunile în Europa Centrală şi de Est.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS