Gala BURSA 2018

În Marea Britanie creşterea salariilor a depăşit inflaţia

I.T.
Internaţional /

În Marea Britanie creşterea salariilor a depăşit inflaţia

Majorarea salariilor în Marea Britanie a fost peste aşteptări în perioada mai - iulie 2018, în timp ce firmele nu reuşesc să facă angajări, din cauza lipsei de personal, arată datele publicate astăzi de Oficiul Naţional de Statistică (ONS), transmite Agerpres.

Câştigurile totale, excluzând bonusurile, au urcat în ritm anual cu 2,9% în perioada mai - iulie 2018, faţă de un avans de 2,7% în precedentele trei luni. Este cel mai rapid ritm de creştere din iulie 2015.

Incluzând bonusurile, salariile au crescut cu 2,6% în perioada mai - iulie 2018, de la 2,4% în precedentele trei luni. Creşterea salariilor a fost mai rapidă decât inflaţia, care s-a situat în perioada menţionată la 2,4%.

"Datele privind piaţa forţei de muncă sugerează că în sfârşit concurenţa pentru angajaţi sprijină majorarea salariilor. Încetinirea din mai şi iunie a fost contrabalansată de avansul din iulie. Câştigurile totale, excluzând bonusurile, au înregistrat cel mai rapid ritm de creştere din iulie 2015", a apreciat Andrew Wishart, economist la Capital Economics.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.afeer.rowww.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.roALB Romania 2018www.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită