GALA revistei BURSA ConstrucţiilorGALA revistei BURSA Construcţiilor

ÎN PRIMELE 11 LUNI,Profitul Fondului Proprietatea a scăzut cu 4,35%

F.A.
Piaţa de Capital /

Fondul Proprietatea (FP) a raportat, pentru primele 11 luni, un profit de 544,64 milioane lei, în scădere cu 4,35% faţă de cel consemnat în perioada similară a anului trecut, se arată într-un raport remis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

FP a înregistrat, în octombrie, un profit de 541,38 milioane lei, potrivit statisticilor Fondului.

Activul net al Fondului a crescut cu 1,88% în luna noiembrie, la 15,15 miliarde de lei, de la 14,87 miliarde lei în octombrie.

Sectorul "Petrol & Gaz" consemna cea mai mare pondere la finalul lunii noiembrie, de 46,97%, în timp ce lichidităţile nete şi creanţele deţineau un procent de 0,98%. Totodată, "utilităţi electricitate & gaz: transport, distribuţie, furnizare" avea o pondere de 22,61%, iar "utilităţi electricitate: producţie" înregistra 21,06%.

De asemenea, participaţia la compania OMV Petrom (simbol SNP) a rămas cu cea mai mare pondere în activ, de 32,65%, cel mai mic procent revenind societăţilor ENEL Distribuţie Dobrogea şi E.ON Moldova Distribuţie, câte 2,14%.

Acţionarii instituţionali străini ai FP deţineau, la data de 30 noiembrie, un procent de 54,25% din capitalul social subscris, 55,73% din capitalul social subscris şi vărsat şi 61,15% din drepturile de vot, se mai arată în raportul lunar al FP.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSustainable Mobility Forum
Cabinet de avocatTMPS