Gala BURSA 2018

ÎN PRIMELE 9 LUNIAfacerile Argus Constanţa au crescut la 110,7 milioane de lei

A.C.
Piaţa de Capital /

Producătorul de ulei alimentar Argus Constanţa (UARG), deţinut de SIF Oltenia (SIF5), a înregistrat în primele nouă luni o cifră de afaceri de 110,74 milioane de lei, în creştere de la 107,92 milioane lei din aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit unui raport remis azi Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Compania a obţinut un profit de 249.400 lei în ianuarie-septembrie, de la pierderi de 575.600 lei în acelaşi interval din 2013, ca urmare a îmbunătăţirii rezultatelor operaţionale.

Astfel, veniturile din exploatare au crescut de la 85,2 milioane de lei la 105,45 milioane de lei, după ce stocurile au fost reduse de patru ori, de la 22,9 milioane de lei în primele nouă luni ale anului trecut la 5,44 milioane de lei în intervalul similar din acest an.

În acelaşi timp, costurile din exploatare au urcat de la 84,3 milioane de lei, la 103,7 milioane de lei. Cheltuielile cu personalul au fost, de asemenea, mai mari cu 24%, de 5,73 milioane de lei, faţă de 4,62 milioane de lei în primele nou luni din anul precedent.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

  1. Se dovedeste inca o data ca SIF5 este un bun administrator prin rezultatele obtinute la Argus. Este foarte posibil ca in tr-un interval scurt de timp sa iasa din actionariat daca va primi un pret bun.

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.afeer.rowww.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.roALB Romania 2018www.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită