Gala BURSA 2018

ÎN PRIMELE NOUĂ LUNI DIN ACEST AN|Industria de leasing financiar - creştere de 14% a bunurilor finanţate

Ziarul BURSA #Companii #Auto /

Industria de leasing financiar a înregistrat, în primele nouă luni din acest an, o creştere de 14% a bunurilor finanţate, respectiv 7,627 miliarde de lei (1,7 miliarde euro), a declarat, ieri, Bogdan Speteanu, preşedintele Asociaţiei Societăţilor Financiare - ALB România.

"Vestea pozitivă este că trendul ascendent pe care l-am văzut în ultimii ani a continuat şi dacă ne uităm la evoluţia an la an, respectiv septembrie 2016 - septembrie 2017 vedem o creştere de 14% care, spunem noi, confirmă evoluţiile pozitive pe care ni le-am asumat încă de anul trecut", a spus Bogdan Speteanu, citat de Agerpres.

Acesta a precizat că este posibil ca, la finalul anului, să se ajungă la 2,2 miliarde euro, în cazul în care nu apar surprize în ultimul trimestru al anului.

Creşterea industriei s-a datorat în principal majorării finanţărilor de autovehicule, în creştere cu 24%, industria de leasing fiind influenţată pozitiv de creşterea cererii pentru autovehicule noi care au avansat cu 17% în primele trei trimestre ale anului, dar şi pentru cele SH, care au crescut cu 70%, conform datelor publicate de DRPCIV. Vehiculele uşoare au înregistrat o creştere de 27%, finanţările pentru echipamente agricole 48%, iar finanţările imobiliare 54%.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova - verfici calitatea de peste 600 de ori pe zi
Metronet
Proactiv Plus
Everest Catering
Vila Timo
Mozart Spirits
Schlumberger
Legestart
Calendarul BURSA 2018
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită