ÎN PRIMELE NOUĂ LUNI,Profitul net al BVB a crescut cu 72%, la 7,38 milioane de lei

A.C.
Piaţa de Capital /

Profitul net al BVB a crescut cu 72%, la 7,38 milioane de lei

În document se precizeză: "Profitul net pentru primele 9 luni ale anului s-a situat la un nivel de 7,38 milioane lei, în creştere cu 72% faţă de primele 9 luni ale anului anterior, acesta fiind obţinut în proporţie de 79% din segmentul de tranzacţionare al Grupului care a evoluat de la 4,12 milioane lei la 5,82 milioane lei. Profitul atribuibil acţionarilor societăţii mamă a fost de 6,92 milioane lei".

În primele 9 luni ale anului 2017, Grupul BVB a înregistrat venituri operaţionale de peste 29,20 milioane lei, în creştere cu 25% faţă de perioada similară a anului anterior.

Cheltuielile operaţionale au cumulat 20,88 milioane lei, în creştere cu 9% faţă de cele înregistrate în primele nouă luni ale anului trecut. Această creştere a fost determinată în principal de majorarea cheltuielilor de personal, de înregistrarea cheltuielilor pentru pregătirea fuziunii BVB-SIBEX şi de creşterea cheltuielilor de promovare şi marketing ale Grupului.

Profitul operaţional al Grupului BVB a fost de 8,32 milioane lei, dublu faţă de rezultatul obţinut în primele 9 luni ale anului 2016, pe fondul unei evoluţii pozitive a veniturilor şi al unei creşteri moderate a cheltuielilor.

Reprezentanţii BVB au transmis: "Veniturile financiare de 1,72 milioane lei au fost reprezentate în principal de dobânzile aferente plasamentelor în lei şi valută, în titluri de stat şi depozite bancare ale entităţilor din Grup. Diferenţele nefavorabile de curs valutar nerealizate, aferente plasamentelor în valută înregistrate ca urmare a aprecierii leului faţă de dolar contracarată parţial de deprecierea leului faţă de euro, au fost de 1,31 milioane lei, în creştere faţă de aceeaşi perioadă a anului 2016 când au fost de 0,86 milioane lei. Astfel, a fost înregistrat un profit financiar net de 0,45 milioane lei, faţă de profitul financiar net de 1,02 milioane lei în primele nouă luni ale anului 2016".

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

  1. Dupa demisia polonezului profitul in trim IV v-a creste si mai mult

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
FNGCIMM
Cotnari
Erfi
Flixi
Vila Timo
Mozart Spirits
Schlumberger
Verattiva
Contessina
Primigi
Adhouse
Legestart
Calendarul BURSA 2018
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită