GALA revistei BURSA ConstrucţiilorGALA revistei BURSA Construcţiilor

ÎN PRIMELE NOUĂ LUNI,Profitul Transgaz, în declin cu 37,27%

F.A.
Piaţa de Capital /

Societatea Transgaz (simbol TGN) a raportat, în primele nouă luni, un profit net de 159.475 lei, în scădere cu 37,27%, de la 254.233 lei, cât a fost în perioada similară a anului trecut, arată un raport trimestrial al companiei publicat pe site-ul său.

Veniturile totale au ajuns la 1,07 milioane lei, în creştere cu 5,3 faţă de realizările din aceeaşi perioadă a anului precedent, în timp ce cheltuielile totale au urcat de la 708.039 lei la 824.375 lei, mai arată documentul citat.

Potrivit sursei, cheltuielile financiare au înregistrat o apreciere până la nivelul de 117.859 lei, "pe seama provizionului pentru deprecierea activelor financiare (110.671 lei), reprezentând contribuţia Transgaz la capitalul social al Nabucco Gas Pipeline International GmbH, constituit ca urmare a neselectării proiectului Nabucco Vest ca rută de transport a gazelor naturale".

Acţionarii Transgaz au aprobat, pe 23 septembrie, în AGA, închiderea controlată a Nabucco Gas Pipeline International din Austria (NIC) şi a companiilor naţionale Nabucco. Bugetul total de închidere a NIC este de 20 milioane de euro şi a fost aprobat de comitetul de conducere al NIC.

Transportatorul de gaze naturale Transgaz Mediaş (TGN) a bugetat pentru acest an un profit net de 271,9 milioane de lei, cu 17,4% mai mic faţă de câştigul de 329,3 milioane de lei raportat pentru anul trecut.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSustainable Mobility Forum
Cabinet de avocatTMPS