ÎN PRIMUL SEMESTRU:Libra Internet Bank îşi dublează profitul net

R.V.
Comunicate de presă /

Libra Internet Bank îşi dublează profitul net

Libra Internet Bank a înregistrat, în primul semestru din 2018, un profit net de 46,39 milioane lei, dublu faţă de rezultatul obţinut în perioada similară a anului trecut, când acesta s-a ridicat la 23,96 milioane lei, conform Agerpres.

Potrivit rezultatelor financiare ale băncii, marja de creştere raportată s-a datorat majorării portofoliului de credite, "în condiţiile unei rate de neperformanţă mult sub media sistemului bancar, dar şi prin optimizarea cheltuielilor operaţionale".

La 30 iunie 2018, activele nete ale Libra Internet Bank însumau 4,96 miliarde lei, fiind în creştere cu 9% comparativ cu datele de la începutul anului.În acelaşi timp, soldul surselor a fost de 4,39 miliarde lei, iar soldul creditelor de 3,06 miliarde lei, potrivit unui comunicat.

De asemenea, rata de neperformanţă s-a situat la 1,69%, nivel pe care oficialii băncii îl consideră "mult mai bun decât media pieţei".

Invesiţiile noastre permanente şi susţinute în creşterea calităţii serviciilor şiăin inovaţie tehnologică au făcut ca în prima jumătate a anului să atragem mulţi clienâi noi şi să ne putem menâine un ritm de creştere ridicat, pe toate liniile de business. Un alt factor important în dezvoltarea băncii îl constituie abordarea de nişă şi specializarea avansată pe segmentele profesii liberale, agricultură şi real-estate, unde suntem recunoscuţi drept un partener redutabil", a declarat Emil Bituleanu, Director General Libra Internet Bank.

Potrivit sursei citate, Libra Internet Bank desemnată, în acest an, "Cea mai inovatoare bancă", are o cotă de piaţă de peste 1% şi o reţea formată din 50 de sucursale.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
Invatamantul profesional dual - solutie pentru forta de munca
BIG FOUR
smart city industry awards 2019
PODUL DE LUT
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS