ÎN TRIMESTRUL ÎNCHEIAT,Veniturile din servicii ale Vodafone România au crescut cu 4,1%, la 186 de milioane de euro

A.C.
Companii /

Veniturile din servicii ale Vodafone România au crescut cu 4,1%, la 186 de milioane de euro

Veniturile din servicii raportate de Vodafone România pentru trimestrul încheiat la 30 septembrie 2017 au ajuns la 186 de milioane de euro, în creştere cu 4,1% faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent, în termeni organici, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Vodafone România a înregistrat 9.754.823 de clienţi (servicii mobile, servicii fixe de voce şi Internet of Things) la 30 septembrie 2017, reprezentând o creştere cu 386.219 utilizatori (4,1%) faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Din numărul total de clienţi, 9.037.191 sunt utilizatori ai serviciilor mobile.

ARPU mobil al Vodafone România a fost de 6,1 euro în cele trei luni încheiate la 30 septembrie 2017.

La 30 septembrie 2017, abonaţii serviciilor mobile reprezentau 40% din baza totală de clienţi ai serviciilor mobile Vodafone România, iar utilizatorii Cartelei Vodafone - 60%.

Ponderea segmentului de utilizatori ai serviciilor pre-plătite în baza totală de clienţi ai serviciilor mobile a crescut cu 0,4 puncte procentuale faţă de trimestrul anterior, conform unui comunicat al companiei.

Consumul de date mobile a crescut cu 90% în trimestrul încheiat la 30 septembrie 2017, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. În acest trimestru, Vodafone România a lansat Vodafone Pass, care le permite clienţilor să achiziţioneze opţiuni prin care au acces la aplicaţiile de social media, streaming video şi de muzică, fără a consuma traficul de date din abonament.

În plus, Vodafone România a lansat recent Supernet 4.5G, oferindu-le clienţilor optimizare superioară pentru streaming video, securitate îmbunătăţită integrată în reţea şi lăţime de bandă mai mare.

Murielle Lorilloux, directorul general al Vodafone România a declarat: "Ultimul trimestru a fost marcat de lansarea unor oferte inovatoare, cum ar fi Vodafone Pass, care au dus la creşterea susţinută a bazei noastre de clienţi. Am continuat, de asemenea, să ne concentrăm pe îmbunătăţirea reţelei, prioritate concretizată prin recenta lansare a Supernet 4.5G, şi să le oferim clienţilor cea mai bună experienţă de utilizare, recunoscută prin confirmarea de către Ookla a superiorităţii reţelei Vodafone România şi acordarea titlului de Cea Mai Rapidă Reţea Mobilă din ţară".

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date şi comunicaţii fixe. Vodafone Group are divizii în 26 de ţări, 48 de reţele mobile partenere şi operaţiuni de broadband fix în 19 ţări. La 30 septembrie 2017, Vodafone Group avea 522,8 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile şi 18,8 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzând India şi toţi clienţii Vodafone din entităţile create în urma unor fuziuni şi asocieri.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Depozitarul Central
Cotnari
Flixi
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo