Incendiu cu nouă răniţi în capitală

F.B.
Miscellanea /

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

Actualizare : Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), despre blocul din Capitală afectat de incendiu - "În evidenţele instituţiei noastre nu a fost identificată vreo solicitare pentru obţinerea avizului de securitate la incendiu în acest caz".

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă transmite că în cazul blocului din Capitală care a ars în noaptea de vineri spre sâmbătă nu a fost identificată vreo solicitare pentru obţinerea avizului de securitate la incendiu.

Nouă persoane au primit îngrijiri medicale, două ajungând la spital în urma incendiului puternic izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă la o casă din sectorul 4 al Capitalei, flăcările extinzându-se la mansarda şi la ultimul etaj ale unui bloc învecinat. Pompierii au intervenit cu 13 autospeciale şi s-au constituit echipe de căutare pentru evacuarea locatarilor şi verificarea locuinţelor.

---------------------

Incendiu în Capitală: Nouă persoane au primit îngrijiri medicale, două ajungând la spital; peste 100 de salvatori au intervenit pentru localizarea şi stingerea focului

Nouă persoane au primit îngrijiri medicale, două ajungând la spital în urma incendiului care a afectat un bloc de locuinţe din Capitală, iar peste 100 de salvatori au intervenit pentru localizarea şi stingerea focului, a anunţat Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU). Două dintre persoanele cărora li s-a acordat primul ajutor sunt pompieri.

Incendiul a afectat podul unei case şi mansarda unui bloc din strada Iordache Năstase.

IGSU relatează că "s-a intervenit atât de la înălţime, prin intermediul autoscărilor, cât şi de la nivelul solului, pentru limitarea propagării incendiului la vecinătăţi. Primordială a fost evacuarea tuturor persoanelor surprinse de incendiu. În acest sens, au fost constituite echipe de căutare-salvare pentru evacuarea locatarilor şi verificarea spaţiilor interioare".

Informaţiile iniţiale indicau că trei persoane au fost rănite.

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. La cât mai multe....

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. esti un votant a lui dragnea (din cauza regulamentului nu ti pot spune pe nume, se subantelege).

   sa fi fost casa si familia ta afectate sa vedem ce mesaj mai postai. 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS