InCity Residences lansează spre vânzare un nou bloc de apartamente

Laura Boico
Companii #Imobiliare /

Reţeaua imobiliară InCity Residences lansează vânzarea unui bloc de apartamente situat în capitală în apropierea Bucureşti Mall, pe Calea Dudeşti, potrivit unui comunicat al companiei.

Apartamentele din noul imobil de 17 etaje, incluzându-le şi pe cele triplex, pot fi rezervate încă din luna februarie, iar proprietarii se vor putea muta în ele începând din toamna acestui an. La ora actuală se lucrează la finisajele acestora, iar peste 10% din spaţiile de locuit au fost deja achiziţionate, la mai puţin de 2 luni de la demararea procesului de vânzare.

"Spaţiile generoase, locuinţele tip triplex, parteneriatele cu unii dintre cei mai apreciaţi furnizori de servicii de lifestyle fac experienţa vieţii în InCity Residences încă şi mai plăcută. Ca toate lucrurile pe care le dezvoltăm, blocul D al ansamblului a fost proiectat şi construit pentru a se ridica la înălţimea celor mai sofisticate aşteptări, fiind dotat cu facilităţi adaptate celor mai exigente gusturi, suprafeţe generoase şi cu finisaje de înaltă calitate" a declarat Affan Yildirim, director general al Anchor Grup.

Noul bloc al InCity Residences este înconjurat de 5000 de metri pătraţi de spaţii verzi. Cele 129 de apartamente din clădire sunt de 13 tipuri, iar suprafaţa lor variază de la 63 de metri pătraţi până la 265 de metri pătraţi.

Preţurile pornesc de la 1.050 euro pe metru pătrat construit, la care se adaugă TVA.

Ansamblul rezidenţial InCity Residences a fost lansat în toamna anului 2009. Prima etapă de dezvoltare a proiectului a presupus darea în folosinţă a trei imobile, totalizând 373 de spaţii de locuit. Prin lansarea spre vânzare a celui de-al patrulea bloc, capacitatea InCity Residences ajunge la peste 500 de apartamente, precizează comunicatul.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. hehehe, un triplex, 650000 €

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS