INS:Înmatriculările noi de vehicule rutiere, în scădere cu 10,7%

E.A.
Miscellanea #Auto /

Înmatriculările noi de vehicule rutiere, în scădere cu 10,7%

Înmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au scăzut cu 10,7% în trimestrul al patrulea al anului trecut, faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior, până la 154.087 de unităţi, potrivit datelor trimise astăzi de Institutul Naţional de Statistică (INS).

În al treilea trimestru al anului trecut, înmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au crescut cu 0,3%, faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior, până la 162.626 de unităţi.

În ultimele trei luni ale anului trecut, înmatriculările noi de vehicule rutiere au înregistrat creştere la categoriile mopede şi motociclete şi autobuze şi microbuze cu 53,4%, respectiv cu 41,4%, şi scădere la autoturisme cu 11,5%.

În ceea ce priveşte înmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul mărfurilor, au fost înregistrate creşteri la categoriile remorci şi semiremorci şi autotractoare cu 12,8%, respectiv cu 0,2% şi scădere la autocamioane cu 3,3%.

Faţă de trimestrul al treilea din 2018, în trimestrul al patrulea din 2018 înmatriculările noi de vehicule rutiere au înregistrat scăderi atât pentru transportul pasagerilor cât şi pentru transportul mărfurilor cu 5,3% respectiv 4,3%.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS