Insolvenţa

CITR: 179.000 de companii au intrat în insolvenţă, în ultimii zece ani

CITR: 179.000 de companii au intrat în insolvenţă, în ultimii zece ani

Ramona RaduZiarul BURSA #Companii / 31 octombrie

Media europeană de insolvenţă nou intrată, raportat la numărul de companii din economie, este la circa 1,1%, iar ţara noastră are 0,99%, conform CITR 

Aproape 179.000 de companii au intrat în insolvenţă în ultimii zece ani,, în timp ce peste 800.000 au fost înfiinţate, a afirmat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, Vasile Godîncă-Herlea, CEO CITR.

Reprezentantul CITR a spus: "Cel mai înalt punct al numărului de insolvenţe a fost atins în anul 2013, când s-au înregistrat circa 24.000 de dosare nou deschise. România înregistra 16.499 de insolvenţe noi în 2008, în timp ce estimarea pentru finalul acestui an este de aproximativ 8.300, respectiv jumătate din numărul înregistrat în urmă cu zece ani şi o treime faţă de 2013".

MINISTRUL MEDIULUI: Legea insolvenţei trebuie modificată

Ziarul BURSA #Companii / 09 august

Modificarea trebuie făcută astfel încât societăţile care s-au privatizat să nu-şi mai permită să nu respecte obligaţiile de mediu, potrivit ministrului 

Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a declarat ieri, la Alba Iulia, că speră ca legea insolvenţei să fie modificată în curând de către Parlament, astfel încât societăţile care s-au privatizat să nu-şi mai permită să nu respecte obligaţiile de mediu.

Ediţia din 14.12.2018
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
mai multe ştiri >>
Deleanu
Cotnari
Erfi
Flixi
Verattiva
Contessina
Primigi
Adhouse
Vila Timo
Mozart Spirits
Schlumberger
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Calendarul BURSA 2018
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo