INTERNSHIP GUVERN:Perioada înscrierilor, prelungită

M.D.
Miscellanea /

Perioada înscrierilor, prelungită

Perioada de înscriere la Programul oficial de internship al Guvernului - ediţia 2018 a fost prelungită până pe 21 mai, pentru a oferi şansa cât mai multor tineri să aplice pentru un stagiu de practică în Executiv, ministere, instituţii şi autorităţi publice centrale, informează Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Guvernului remis astăzi, echipa de organizare a programului, coordonată de secretarul de stat Oana Pintilei, s-a întâlnit în perioada 3 - 11 mai cu studenţii din centrele universitare Bucureşti, Iaşi, Cluj şi Timişoara.

"Organizatorii au prezentat studenţilor Programul de internship şi i-au încurajat să aplice pentru unul din cele 200 de locuri disponibile în această ediţie. Pentru a oferi şansa cât mai multor tineri să aplice pentru un stagiu de practică în Guvern, ministere, instituţii sau autorităţi publice centrale, perioada de înscriere a fost prelungită cu o săptămână", se precizează în comunicat.

Calendarul de desfăşurare a ediţiei 2018 a programului este structurat astfel: 19 aprilie - 21 mai - depunerea candidaturilor online; 21 mai - 3 iunie - evaluarea candidaturilor; 4 iunie - 22 iunie - interviuri online; 29 iunie - anunţarea rezultatelor; 16 iulie - deschiderea programului; 14 septembrie - închiderea programului.

Înscrierile se fac online. Formularul de înscriere este disponibil la adresa http://internship.gov.ro/register.

Programul este destinat tinerilor români cu vârsta maximă de 25 de ani la începerea stagiului de practică, studenţi sau absolvenţi ai unei universităţi din România ori din afara ţării.

Pe perioada stagiului de practică, internii vor beneficia de o bursă lunară de 1.000 de lei, iar la finalul perioadei de internship vor primi un certificat din partea Guvernului şi, la cerere, o scrisoare de recomandare din partea tutorilor.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Depozitarul Central
Cotnari
Flixi
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo