ÎNTR-UN SCANDAL DE FRAUDĂ FISCALĂ INTERNAŢIONALĂ:Percheziţii de amploare în Germania

T.T.
Internaţional /

Percheziţii de amploare în Germania

Percheziţii de amploare au fost efectuate, astăzi, în mai multe oraşe din Germania, procurorii suspectând mai multe persoane înstărite că şi-au ascuns banii în companii offshore cu ajutorul unei foste divizii a Deutsche Bank, transmite AFP.

Parchetul din Frankfurt a efectuat, cu ajutorul poliţiei judiciare şi al autorităţilor fiscale, percheziţii la domiciliul a opt persoane înstărite din Frankfurt şi alte şase oraşe din Germania.

În plus, au fost percheziţionate birourile a 11 bănci şi case de economii precum şi şase companii de gestionare a activelor, au precizat procurorii.

"Cu ajutorul unei foste filiale a Deutsche Bank din Insulele Virgine, indivizii ale căror domicilii au fost percheziţionate sunt bănuiţi că au înfiinţat societăţi în paradisuri fiscale în scopul ascunderii veniturilor de autorităţile fiscale germane şi a se sustrage de la plata impozitelor", a explicat Parchetul din Frankfurt într-un comunicat de presă.

Această operaţiune are legătură cu precedentele percheziţii efectuate în luna noiembrie a anului trecut la birourile Deutsche Bank, pe fondul suspiciunilor de spălare de bani apărute ca urmare a scandalului 'Offshore Leaks' cu privire la paradisurile fiscale, dezvăluit în 2013 de Consorţiul Internaţional al Jurnaliştilor de Investigaţii, ICIJ.

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. Sigur sunt banii lui Dragnea si ai PSD-ului. Numai ei sunt singurii hoti din Europa. Poate sa confirme si dl. Iohanis: i-a vazut cum ascundeau banii poporului pentru a-i infometa.

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Persoane înstarite nu e tot una cu persoane publice.Deci acele pers.au eludat statul german ptr.ca nu si-au platit taxele.Pe cand PSD in frunte cu iubitul conducator sifoneaza la greu banii din bugetul tarii stransi din buzunarele noastre ( a se citi taxe).

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS