INVESTIŢIE DE 16 MILIOANE DE EURO ÎN BUCUREŞTIAFI Europe Romania începe construcţia proiectului rezidenţial AFI City

Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare /

Prima etapă a proiectului presupune livrarea a două clădiri cu 190 de locuinţe, deservite de 228 de locuri de parcare supraterane  

AFI Europe Romania a anunţat, ieri, printr-un comunicat transmis redacţiei, că investeşte 16 milioane de euro în primul proiect rezidenţial de amploare, al companiei, de la noi din ţară, AFI City.

Conform comunicatului, AFI Europe Romania începe lucrările de construcţie a complexului rezidenţial cu o rată de ocupare de 25%.

Potrivit comunicatului, prima etapă a proiectului presupune livrarea a două clădiri cu 190 de locuinţe, care vor fi deservite de 228 de locuri de parcare supraterane, construcţia urmând să fie finalizată în vara anului viitor.

AFI City este localizat în partea de nord-vest a Capitalei, în sectorul 1, de-a lungul Bulevardului Bucureştii Noi, în apropierea staţiei de metrou Laminorului, mai notează comunicatul conform căruia, odată cu încheierea tuturor etapelor, ansamblul rezidenţial va include o comunitate privată, înconjurată de zone verzi, facilităţi pentru activităţi sportive şi spaţii de joacă.

Proiectul AFI City este prevăzut cu apartamente de tip Studio Dublu şi apartamente cu două şi trei camere.

Tal Roma, Business Development Manager AFI Europe Romania, a declarat: "Demararea lucrărilor de construcţie marchează un punct de referinţă pentru dezvoltarea unuia dintre proiectele noastre cheie în România. (...). Aşteptările privind vânzările sunt ridicate şi credem că se vor desfăşura în ritm rapid datorită locaţiei proiectului şi conceptului de comunitate privată".

Anterior, în luna februarie a acestui an, AFI Europe Romania îşi anunţa intenţia de a demara construcţia AFI City, aflându-se atunci în etapa de obţinere a autorizaţiilor necesare celei de-a doua faze a investiţiei.

David Hay, la acea vreme CEO AFI Europe România, declara: "Ne-am extins activitatea pe piaţa din România prin dezvoltarea primului nostru proiect rezidenţial în Bucureşti. În prezent, construim 1.000 de apartamente în Belgrad, Cracovia, Riga şi Praga".

Pe lângă mall-ul din zona Cotroceni, AFI Europe mai deţine, la noi în ţară, şi AFI Business Park, alcătuit dintr-un număr de cinci clădiri de birouri.

Menţionăm că reprezentanţii Minis­terului Economiei nu ne-au oferit un punct de vedere oficial, referitor la această situaţie, până la închiderea ediţiei.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS