Dezbaterea BURSA ELECTROMOBILITATEA - problematică şi soluţiiDezbaterea BURSA ELECTROMOBILITATEA - problematică şi soluţii

INVESTIŢIE DE 35.000 DE EUROPrimul Coffee Studio din Centrul Vechi, al 5-lea din întreaga ţară

A.V.
Companii /

Primul Coffee Studio din Centrul Vechi, al 5-lea din întreaga ţară

Lanţul de cafenele 5 To Go, fondat de Radu Savopol şi Lucian Bădilă, a deschis recent, în Centrul Vechi din Bucureşti, o nouă cafenea - Coffee Studio fiind al 5-lea din cele peste 100 de locaţii din întreaga ţară şi repectiv a opta unitate inaugurată în 2019, din cele 50 avute ca obiectiv.

Conceptul de Coffee Studio by 5 To Go dispune de un decor urban, cu influenţe scandinave, iar investiţia se ridică la 35.000 de euro.

Reprezentanţii lanţului au declarat ieri, într-o întâlnire cu jurnaliştii, că unităţile noi vor fi deschise şi în oraşe în care brandul pătrunde pentru prima dată, precum: Bacău, Oradea, Târgu Mureş, Sibiu. Radu Savopol şi Lucian Bădilă au mai afirmat că poartă discuţii cu privire la eventuale deschideri de noi unităţi în afara graniţelor ţării.

Radu Savopol a precizat: "Deschiderea a 50 de cafenele într-un an reprezintă un plan îndrăzneţ, care de suprapune cu extinderea brandului într-o ţară străină. Noi am dori să fie Marea Britanie sau Polonia.

În 2018, cifra de afaceri a companiei a ajuns la 5,5 milioane de euro la nivelul întregului lanţ 5 To Go, aproape dublă faţă de anul precedent, când a însumat 2,8 milioane de euro. 5 To Go numără, până în prezent, peste 100 de unităţi în 12 oraşe din ţară.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSustainable Mobility ForumConferinţa CCIB 'Excelena în afaceri. Modelul EFQM – soluţie pentru creşterea competitivităţii'
Cabinet de avocatTMPS