INVESTIŢIE DE 7,3 MILIOANE EUROTagor demarează al treilea proiect rezidenţial din ţara noastră

F.A.
Comunicate de presă /

Dezvoltatorul imobiliar Tagor a demarat construcţia unui complex rezidenţial în Timişoara, care va cuprinde, în prima etapă, 107 apartamente şi facilităţi pentru comunitate, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei.

Potrivit documentului, investiţia este estimată la 7,3 milioane euro, acesta fiind al treilea proiect de locuinţe al companiei pe piaţa din ţara noastră.

"Timişoara devine cel de-al treilea proiect rezidenţial pe care Tagor îl dezvoltă în România, în cadrul unui plan de investiţii în valoare de 110 milioane de euro", se explică în comunicat.

Tagor a construit în Timişoara, pe o suprafaţă de 61.000 metri pătraţi, intenţionând să ridice 12 blocuri cu un număr total de peste 1.200 de apartamente şi un parc de 6.300 metri pătraţi.

Compania Tagor este deţinută şi condusă de Ofer Lieberson, care şi-a început activitatea în ţara noastră în anul 2004. Tagor a finalizat, anul acesta, primele două blocuri cu 75 de apartamente din proiectul Adora Urban Village din Bragadiru. În total, proiectul va cuprinde 12 blocuri cu 548 de locuinţe, iar investiţia totală se va ridica la 34,4 milioane euro.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS