Investiţii Personale

Ouă pentru un teatru privat din Griviţa 53

PLASAMENTE ALTERNATIVELicitaţii de iulie

Marius TiţaZiarul BURSA #Investiţii Personale / 12 iulie

Marius Tiţa

Sunt întrebat, în aceste zile, cu uimire reciprocă, dacă se mai ţin licitaţii în luna iulie. Într-adevăr, este greu să te gândeşti la achiziţii de artă când toţi vorbesc de vacanţe şi concedii. Aşa ne dăm seama şi cum a evoluat societatea, mai ales cât de mult s-a racordat România la mersul global. Din păcate, nu mereu în zonurile şi în modurile bune, constructive, progresiste. Nu cu mult timp în urmă, iulie era o lună plină de vacanţă. Acum e plină de examene şi evaluări, plină de căldură şi termene amânate. Atunci eram toţi plecaţi, acum sunt puţini veniţi. Astfel că, o licitaţie de artă e chiar binevenită.

ETF - BET Tradeville - pe a treia treaptă pe podiumul fondurilor de investiţii

CEL MAI BUN PLASAMENT ÎN PERIOADA 3 - 10 IULIEETF - BET Tradeville - pe a treia treaptă pe podiumul fondurilor de investiţii

MIHAI GONGOROIZiarul BURSA #Investiţii Personale / 12 iulie

Titlurile ETF - BET Tradeville (TVBETETF) au marcat o creştere de 1,55%, în intervalul 2 - 9 iulie, urcând astfel pe poziţia a treia în clasamentul randamentelor oferite de fondurile de investiţii, în perioada menţionată, fiind precedate de FDI Omnivest, care a avut un avans de 4,92%, şi de unităţile fondului Active Dinamic, care s-au apreciat cu 2,58%.

Avans de 1,6% pentru BET-FI

CEL MAI BUN PLASAMENT ÎN PERIOADA 2 - 9 IULIEAvans de 1,6% pentru BET-FI

ANDREI IACOMI Ziarul BURSA #Investiţii Personale / 11 iulie

Indicele BET-FI, ce include în structura sa cele cinci SIF--uri plus Fondul Proprietatea (FP), a urcat cu 1,6%, în intervalul 2 - 9 iulie, perioadă în care cotaţia coşului de acţiuni al societăţilor de investiţii financiare a urcat la 39.788,93 de puncte, un nou maxim al anului, nivel pe care cotaţia indicelui nu l-a mai atins de la finalul lunii aprilie 2018 când, în contrast cu ascensiunea de acum, BET-FI se afla instalat pe o tendinţă descendentă.

Sectorul bancar duce BET la un nou maxim al anului

CEL MAI BUN PLASAMENT ÎN PERIOADA 28 IUNIE - 5 IULIESectorul bancar duce BET la un nou maxim al anului

Andrei Iacomi Ziarul BURSA #Investiţii Personale / 09 iulie

Impulsionat în principal de cele două acţiuni bancare lichide din piaţa noastră de capital, BRD - Groupe Societe Generale (BRD) şi Banca Transilvania (TLV), reprezentante ale Bursei de Valori Bucureşti (BVB) în MSCI Frontier Markets Index, indicele BET a urcat la 8.967,08 puncte, intervalul 28 iunie - 5 iulie, cu puţin sub maximul atins după criza globală din 2007 - 2008, de 9.006,1 puncte, din aprilie 2018.

Ediţia din 15.07.2019
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
mai multe ştiri >>
Apanova
BIG FOUR
smart city industry awards 2019
PODUL DE LUT
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo