Investiţii Personale

SIF Oltenia - printre performerii de la BVB

CEL MAI BUN PLASAMENT ÎN PERIOADA 9 - 16 IANUARIESIF Oltenia - printre performerii de la BVB

Andrei IacomiZiarul BURSA #Investiţii Personale / 18 ianuarie

Acţiunile SIF Oltenia (SIF5) au înregistrat o apreciere de 1,68%, în raport cu moneda euro, în intervalul 9 - 16 ianuarie, evoluţie care plasează titlurile societăţii de investiţii financiare cu sediul în Craiova pe prima poziţie a randamentelor atât din indicele financiar BET-FI cât şi din cel extins BET-XT, în perioada menţionată.

Conpet - cea mai redusă scădere dintre principalii emitenţi ai BVB

CEL MAI BUN PLASAMENT ÎN PERIOADA 8 - 15 IANUARIEConpet - cea mai redusă scădere dintre principalii emitenţi ai BVB

A.I.Ziarul BURSA #Investiţii Personale / 17 ianuarie

Într­-un mediu dominat de scăderi generalizate ale cotaţiilor Bursei de Valori Bucureşti (BVB), în care indicele BET, referinţa pieţei noastre de capital, a coborât în cinci din cele şase şedinţe de tranzacţionare incluse în perioada 8 - 15 ianuarie, titlurile Conpet (COTE) au consemnat cea mai redusă depreciere dintre cele suferite de emitenţii importanţi ai bursei noastre, de 2,1%, în raport cu moneda euro.

Topul randamentelor de la BVB, dominat de emitenţi cu lichiditate scăzută

CEL MAI BUN PLASAMENT ÎN PERIOADA 7 - 14 IANUARIETopul randamentelor de la BVB, dominat de emitenţi cu lichiditate scăzută

Mihai GongoroiZiarul BURSA #Investiţii Personale / 16 ianuarie

Clasamentul celor mai rentabile acţiuni de la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) este ocupat, în intervalul 7 - 14 ianuarie, de emitenţi care au o capitalizare şi o lichiditate redusă, în comparaţie cu societăţile importante listate la bursa noastră, elemente care favorizează oscilaţii mari de preţ, în contextul în care doar şapte dintre emitenţii cu acţiunile cărora s-au înregistrat tranzacţii, în perioada avută în vedere, au consemnat aprecieri ale cotaţiei.

BT Index Austria ATX - liderul fondurilor de investiţii

CEL MAI BUN PLASAMENT ÎN PERIOADA 4 - 11 IANUARIEBT Index Austria ATX - liderul fondurilor de investiţii

Mihai GongoroiZiarul BURSA #Investiţii Personale / 15 ianuarie

Pe fondul aprecierii, în ansamblu, a celor mai importante acţiuni listate la Bursa de Valori de la Viena (Wiener Borse), titlurile BT Index Austria ATX, care afişează un randament de 4,75%, pentru intervalul 3 - 10 ianuarie, s-au clasat pe prima poziţie în topul rentabilităţii fondurilor de investiţii, în perioada avută în vedere.

Ediţia din 18.01.2019
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
Puţini ştiu că mâna Sfântului a fost adusă la Bucureşti de Mihai Viteazul, înainte să ajungă voievod. Se află şi acum la biserica Sfântul Gheorghe Nou, de lângă Kilometrul 0 al României, în inima Bucureştiului.

PLASAMENTE ALTERNATIVENickolaie

MARIUS TIŢAZiarul BURSA #Investiţii Personale / 07 decembrie 2018

MARIUS TIŢA

Pe cel mai important pictor român îl cheamă Nicolae, Nicolae Grigorescu. Era cel mai de seamă, acum este şi cel mai scump în licitaţiile noastre, fiind, cu 340 de mii de euro, deţinătorul recordului de piaţă naţională, stabilit acum o lună şi...

mai multe ştiri >>
Deleanu
Depozitarul Central
Cotnari
Flixi
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo