Investiţii Personale

Topul randamentelor de la BVB, dominat de emitenţi cu lichiditate scăzută

CEL MAI BUN PLASAMENT ÎN PERIOADA 7 - 14 IANUARIETopul randamentelor de la BVB, dominat de emitenţi cu lichiditate scăzută

Mihai GongoroiZiarul BURSA #Investiţii Personale / 16 ianuarie

Clasamentul celor mai rentabile acţiuni de la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) este ocupat, în intervalul 7 - 14 ianuarie, de emitenţi care au o capitalizare şi o lichiditate redusă, în comparaţie cu societăţile importante listate la bursa noastră, elemente care favorizează oscilaţii mari de preţ, în contextul în care doar şapte dintre emitenţii cu acţiunile cărora s-au înregistrat tranzacţii, în perioada avută în vedere, au consemnat aprecieri ale cotaţiei.

BT Index Austria ATX - liderul fondurilor de investiţii

CEL MAI BUN PLASAMENT ÎN PERIOADA 4 - 11 IANUARIEBT Index Austria ATX - liderul fondurilor de investiţii

Mihai GongoroiZiarul BURSA #Investiţii Personale / 15 ianuarie

Pe fondul aprecierii, în ansamblu, a celor mai importante acţiuni listate la Bursa de Valori de la Viena (Wiener Borse), titlurile BT Index Austria ATX, care afişează un randament de 4,75%, pentru intervalul 3 - 10 ianuarie, s-au clasat pe prima poziţie în topul rentabilităţii fondurilor de investiţii, în perioada avută în vedere.

Primul "Sărut" şi valoarea sa de piaţă

PLASAMENTE ALTERNATIVEPrimul "Sărut" şi valoarea sa de piaţă

MARIUS TIŢAZiarul BURSA #Investiţii Personale / 11 ianuarie

MARIUS TIŢA

La început de an, revista franceză "L"Express" face un impecabil dosar de presă despre o chestie incredibilă: "Sărutul" lui Brâncuşi, statuie pe care am văzut-o mai bine de un secol la mormântul Taniuşei Raşevscaia din cimitirul Mont­parnasse, nu departe de mormântul lui Brâncuşi însuşi, nu mai este vizibil, este ascuns într-o cutie de placaj de lemn, cu o gaură rotundă, ceva în genul căsuţelor pentru păsărele cu care umpleam copacii pe vremea când regimul comunist umplea ţara de blocuri. Mă rog, case pentru toată lumea, sau un cuib pentru fiecare. Revenind în Montparnasse, imaginea este hidoasă, înfiorătoare, îmi aminteşte cutia de tablă pusă pe bustul lui Antonescu pe care apucaseră să îl pună la biserica pe care fostul dictator al României a ridicat-o în Bucureşti, dar arată chiar şi mai rău.

Sursă foto: Twitter

PFA-urile şi II-urile îşi pot modifica obiectul de activitate

M.I.Investiţii Personale / 07 ianuarie

Persoanele fizice autorizate (PFA) şi întreprinderile individuale (II) pot solicita Oficiului Naţional al Registrului Comerţului (ONRC), până pe data de 16 ianuarie 2019, înregistrarea menţiunilor referitoare la obiectul de activitate, ca urmare a noilor prevederi legale, informează Ministerul Mediului de Afaceri, Comerţului şi pentru Antreprenoriat (MMACA)

Ediţia din 16.01.2019
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
Puţini ştiu că mâna Sfântului a fost adusă la Bucureşti de Mihai Viteazul, înainte să ajungă voievod. Se află şi acum la biserica Sfântul Gheorghe Nou, de lângă Kilometrul 0 al României, în inima Bucureştiului.

PLASAMENTE ALTERNATIVENickolaie

MARIUS TIŢAZiarul BURSA #Investiţii Personale / 07 decembrie 2018

MARIUS TIŢA

Pe cel mai important pictor român îl cheamă Nicolae, Nicolae Grigorescu. Era cel mai de seamă, acum este şi cel mai scump în licitaţiile noastre, fiind, cu 340 de mii de euro, deţinătorul recordului de piaţă naţională, stabilit acum o lună şi...

mai multe ştiri >>
Deleanu
Depozitarul Central
Cotnari
Flixi
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo