Gala BURSA 2018

Iohannis, dispus să medieze legea securităţii cibernetice

Valentin Busuioc
Companii #Securitate Cibernetică /

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat astăzi că are disponibilitatea să medieze teme sensibile, unde lipsa unui dialog a condus la blocaj, o asemenea temă fiind legea securităţii cibernetice, şeful statului anunţând că va prezenta în această sesiune Strategia Naţională de Apărare, scriu surse din presă.

În mesajul transmis în faţa plenului reunit al celor două camere parlamentare, Klaus Iohannis a spus că "respectul faţă de instituţia Parlamentului se exprimă şi în îndeplinirea obligaţiilor" care îi revin în calitate de preşedinte.

"Există, din partea mea, disponibilitatea de a media teme sensibile, unde lipsa unui dialog a condus la blocaj", a punctat Iohannis, dând ca exemplu legea securităţii cibernetice.

Preşedintele a mai afirmat: "Cred că putem găsi un echilibru între nevoia de securitate, crescândă şi justificată de noile realităţi internaţionale, şi apărarea drepturilor şi libertăţilor inalienabile ale individului, pe care se fundamentează o societate democratică".

Totodată, liderul de la Cotroceni a anunţat că, în această sesiune, va prezenta Parlamentului Strategia Naţională de Apărare, în conformitate cu Constituţia.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova - cel mai mare proiect de mediu
Cotnari
Metronet
Proactiv Plus
Everest Catering
Vila Timo
Mozart Spirits
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită