Iohannis, mesaj la deschiderea anului şcolar

T.R.
Miscellanea /

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat astăzi, la deschiderea noului an şcolar de la Colegiul Naţional "Horea, Cloşca şi Crişan" din Alba Iulia, că, după Marea Unire de la 1918, autorităţile şi oamenii de cultură s-au mobilizat pentru a organiza un sistem educaţional adecvat, dar în ultimii ani, reformele au stat mai degrabă sub deviza "un pas înainte şi doi înapoi", spunând că avem şi o meteahnă, "reformita". Preşedintele a subliniat că a fi dască înseamnă o responsabilitate uriaşă pentru viitor, chiar dacă autorităţile statului nu apreciază această meserie la adevărata sa valoare, conform News.ro.

Preşedintele a subliniat că întoarcerea la medotele de predare din trecut, "oricât le-ar trezi unora un vag sentiment de linişte şi nostalgie", nu reprezintă o soluţie pentru educaţia modernă, iar când lucrurile nu merg bine, soluţia este să le schimbi.

De asemenea, acesta a transmis că a fi dască înseamnă o responsabilitate, chiar dacă autorităţile române nu apreciază această meserie la adevărata sa valoare.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Individul asta nu scapa nici un prilej pentru a arunca cu zoaie in PSD .Pentru el adevarul nu conteaza .Ce tip deprimant !

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS