IT

Dialog inedit despre securitate cibernetică

Dialog inedit despre securitate cibernetică

Laurent ChrzanovskiZiarul BURSA #Companii / 20 septembrie

Laurent Chrzanovski

Pentru evoluţia digitală, 2018 este un an deosebit de important în care, din păcate, în aproape toate ţările din Sudul Europei, din Portugalia până în România, nu se mai vorbeşte deloc despre pericole. Pe de o parte, suntem intoxicaţi zilnic de mass-media generaliste cu aşa-zisa "dezinformare", un fenomen care are loc, în toată media, de la începutul presei democratice la sfârşitul secolului al XIX-lea, dar care în pris­ma marilor vedete ale media româ­neşti se limita la informaţie manipulată, deformată sau chiar inventată, pe scurt - fake news.

Inovaţie folositoare inclusiv pentru combaterea actelor teroriste

O.D.Ziarul BURSA #Companii / 16 noiembrie

Cercetătorii au perfecţionat un sistem care va folosi autorităţilor în viitorul apropiat. Cu ajutorul unui sistem format din trei lasere care scanează lungimea de undă a gazelor, pot fi identificate în mai puţin de jumătate de secundă toxine periculoase şi substanţe explozive inclusiv în combinaţii nemaiîntâlnite până acum.

Atacuri cibernetice, "producţie" în urcare

Atacuri cibernetice, "producţie" în urcare

O.D.Ziarul BURSA #Companii / 12 noiembrie

Infractorii din lumea virtuală devin tot mai inventivi şi insistenţi. Numărul infracţiunilor este în continuă creştere. Producătorul rus de soluţii de securitate cibernetică Kaspersky Lab a anunţat că sistemul anti-phishing a împiedicat peste 137 de milioane de tentative de a vizita pagini web false în trimestrul al treilea, la nivel global, cu 27,5% mai multe decât în trimestrul al doilea.

Noutăţile Allview aduse la IMWORLD

Noutăţile Allview aduse la IMWORLD

P.A.Comunicate de presă / 05 octombrie

Compania românească Allview a prezentat în cadrul târgului IMWorld din 3-4 octombrie de la Romexpo Bucureşti mai multe soluţii inteligente de tip B2B, care includ noutăţi în materie de interacţiune a utilizatorului cu diverse device-uri.

Ediţia din 16.11.2018
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
Google: România - viteză mare de încărcare

Google: România - viteză mare de încărcare

A.B.Miscellanea / 08 august

România se află, alături de Germania, în topul ţărilor europene în care site-urile mobile se încarcă cel mai repede, cu o viteză medie de 8,1 secunde, dar mult peste valoarea de trei secunde, recomandată de Google ca reper de bune practici pentru...

mai multe ştiri >>
Deleanu
Apanova - verfici calitatea de peste 600 de ori pe zi
Metronet
Proactiv Plus
Everest Catering
Vila Timo
Mozart Spirits
Schlumberger
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Calendarul BURSA 2018
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo