GALA revistei BURSA ConstrucţiilorGALA revistei BURSA Construcţiilor

JLL a asistat Visteon în închirierea a 5.000 mp spaţii de birouri

D.V.
Companii #Construcţii /

Alesandra Bratan

Alesandra Bratan

Compania de consultanţă imobiliară JLL a asistat Visteon Corporation în procesul de închiriere a spaţiilor de birourilor pentru sediul din România. Visteon a închiriat 5.000 mp în ISHO Office building, parte a complexului multifuncţional ISHO campus Timişoara.

"Suntem foarte bucuroşi că am fost implicaţi într-un nou proiect important pentru piaţa românească, care marchează intrarea unei companii importante în România, Visteon Corporation. Eforturile noastre se concentrează în permanenţă în a atrage noi investiţii în România, fie că este vorba de cele ale companiilor deja existente, fie că vorbim de nume noi. Pentru aceasta oferim cele mai bune servicii de consultanţă care să ne ajute să identificăm soluţiile imobiliare potrivite nevoilor clienţilor noştri. Importanţa acestui proiect vine atât din perspectiva numărului de noi locuri de muncă care vor fi create, cât şi a complexităţii produselor pe care Visteon le va produce în Timişoara", a declarat Alesandra Bratan, consultantul JLL care a reprezentat Visteon în tranzacţia de închiriere, conform unui comunicat de presă remis redacţiei noastre.

Timişoara este una dintre cele mai dinamice pieţe de birouri din România, cu un volum impresionant de proiecte anunţate pentru anii viitori. Apropierea de Europa de Vest şi prezenţa puternică a mai multor companii de producţie contribuie la creşterea atractivităţii din punct de vedere al dezvoltării de noi spaţii de birouri.

"Creşterea interesului pentru proiecte imobiliare multifuncţionale din România, precum şi dezvoltarea pieţei de birouri din afara Bucureştiului sunt două dintre cele mai importante trenduri de pe piaţa locală. Pe de o parte, chiriaşii sunt dornici să ofere angajaţilor lor nu doar spaţii de birouri moderne, bine amplasate, ci şi acces la o gamă complexă de servicii şi facilităţi, aşa cum este şi cazul Visteon. În acelaşi timp, în ultimii ani, piaţa de birouri din afara Bucureştiului îşi continuă evoluţia atât prin extinderea companiilor existente, dar vedem din ce în ce mai multe nume noi interesate de oraşele mari din ţară", explică Alesandra Bratan, Consultant al departamentului de birouri JLL Romania.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSustainable Mobility Forum
Cabinet de avocatTMPS