Gala BURSA 2018

Kövesi, între Sibiu şi Ministerul Public

G.M.
Ziarul BURSA #Politică /

După revocarea din funcţia de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kövesi se va întoarce la DIICOT Sibiu. Cel puţin aşa a anunţat, ieri, Secţia pentru Procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii. Conform deciziei CSM, Kövesi este reîncadrată la DIICOT Sibiu începând din 9 iulie, data la care a fost emis decretul prezidenţial prin care a fost revocată din funcţia de procuror-şef al DNA.

Înainte de a fi numită în anul 2006 în funcţia de procuror general al Româ-niei, Laura Codruţa Kövesi a activat la DIICOT Sibiu.

După decizia CSM, actualul procuror general Augustin Lazăr nu a exclus posibilitatea să îi ofere lui Kövesi un loc în Ministerul Public, pe altă funcţie decât aceea de procuror DIICOT.

Lazăr a spus: "Procurorii care îşi încheie activitatea la DNA de regulă îşi continuă activitatea în cadrul Ministerului Public, folosindu-şi experienţa pe care au dobândit-o la DNA. Este foarte posibil să ne gândim la o activitate care să fie bună şi care să aducă un plus Ministerului Public cu experienţa câştigată la DNA. Urmează să vedem în perioada următoare". La câteva ore după declaraţia de mai sus, Procurorul General Augustin Lazăr a dispus delegarea Laurei Codruţa Kövesi în funcţia procuror la Serviciul de îndrumare şi control din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Kövesi se va ocupa de implementarea la nivelul Ministerului Public a Strategiei Naţionale Anticorupţie pentru perioada 2016 - 2020.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova - cel mai mare proiect de mediu
Cotnari
Metronet
Proactiv Plus
Everest Catering
Vila Timo
Mozart Spirits
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită