KLAUS IOHANNIS:"Vă aştept pe toţi la vot pe 26 mai, pentru viitorul României!"

I.M.
Politică /

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a lansat un atac la adresa PSD, la mitingul PNL de astăzi din Piaţa Victoriei. El i-a îndemnat pe români să meargă la vot şi să dea un răspuns ferm, clar, puternic acestei "guvernări pesediste eşuate". "Eliberaţi România!", a fost îndeamnul lui Klaus Iohannis, scrie News.ro.

Iohannis a declarat: "Bună ziua, România! Ne-am întâlnit astăzi fiindcă vin alegerile. Avem alegeri europarlamentare şi avem un referendum, dar înainte să vă povestesc de ce e bine, e absolut necesar să mergem la vot. Daţi-mi voie să apreciez întreaga echipă care e în spatele meu, cea mai tare echipă, cu cei mai buni candidaţi. Şi ştiţi ce? Eu personal sunt convins că ei vor câştiga alegerile împreună cu voi.".

Preşedintele a vorbit celor prezenţi la mitingul PNL din Piaţa Victoriei despre summitul de Sibiu şi de locul României în Europa, exprimându-şi încrederea în candidaţii PNL că vor câştiga alegerile europarlamentare din 26 mai. Iohannis a continuat cu un atac la adresa PSD: "Ştiţi cine nu a fost acolo şi cine nu contează în Europa. În Europa nu contează PSD, fiindcă au dovedit că nu sunt în stare de nimic.

PSD a făcut mari promisiuni, ne-a promis marea cu sarea. Acum când mandatul lor se apropie de sfârşit, şi sper să se apropie foarte repede, vedem că nu au făcut nimic.", a mai spus Iohannis.

Acesta a întrebat mulţimea dacă este de acord cu interzicerea amnistiei şi graţierii pentru corupţie, cât şi înterzicerea OUG în domeniul justiţiei şi al politicii penale.

"Atunci, dragii mei, la vot! Daţi un răspuns ferm, clar, puternic acestei guvernări pesediste eşuate. Eliberaţi România! Vă aştept pe toţi la vot pe 26 mai pentru România, pentru viitorul României!", a afirmat preşedintele Iohannis, conform News.ro.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS