KNAUF INSULATION ROMÂNIA: Materialele izolante, creştere cu 30% a vânzărilor în 2018

L.A.
Miscellanea #Construcţii /

Adrian Garofeanu

Adrian Garofeanu

Knauf Insulation România a înregistrat anul anterior cele mai mari vânzări pe segmentul produselor necesare pentru faţadele de contact, în creştere cu peste 30% faţă de anul precedent. Totodată, compania şi-a majorat afacerile cu 10% anul trecut, cifra de afaceri depăşind astfel 14 milioane de euro.

Potrivit reprezentanţilor Knauf Insulation, anul 2018 a fost unul productiv pentru companie, pe toate liniile de business. Astfel, pe primul loc s-au situat produsele necesare pentru izolarea termică a pereţilor exteriori (termosistem), în creştere cu peste 30% faţă de anul precedent. Dintre acestea, peste 80% au fost atribuite către proiectele de construcţii noi, iar restul pentru lucrări de reabilitare, se arată într-un comunicat de presă, remis, astăzi, Redacţiei noastre.

Pe loc secund în topul vânzărilor s-au clasat produsele pentru faţade ventilate, care au cunoscut o evoluţie de circa 5% în acelaşi interval temporar. De asemenea, produsele pentru izolarea pereţilor de compartimentare au înregistrat o creştere de aproximativ 20%, comparativ cu 2017, mai informează comunicatul.

"Izolarea termică a pereţilor exteriori ai unei construcţii reprezintă o modalitate eficientă de a economisi energie, ceea ce se reflectă şi în economii financiare. Suntem încântaţi să observăm o creştere a acestui segment de piaţă, ceea ce denotă o îmbunătăţire a gradului de informare, atât în mediul rezidenţial, cât şi non-rezidenţial", a declarat Adrian Garofeanu, director comercial Knauf Insulation România şi Bulgaria.

Principalul segment de dezvoltare în 2018 au fost proiectele rezidenţiale, cu un procentaj de circa 70%, unde s-a înregistrat o cerere mare de produse destinate izolării pereţilor exteriori (termosistem). 20% au reprezentat proiectele non-rezidenţiale, către care s-au vândut preponderent produse de izolare termică şi fonică a faţadelor ventilate şi pereţilor de compartimentare. Nu în ultimul rând, proiectele comerciale au ocupat 10% din total.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Garoafa mica, daca mai minti, te dau afara. Ai vandut cel mai ieftin dintre "competitori" si acum te umfli in presa? Ce-am vorbit noi? Ti-am zis sa faci profit? Nu vezi ca astia de la partid sunt " pe multinationale"? Pune mana si da profit, ca deschid aia la Ploiesti si ne fura sunca din fasole. Lasa tu declaratiile mincinoase.

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS