Kovesi nu renunţă la candidatura pentru funcţia de procuror-şef european

T.T.
Internaţional /

Laura Codruţa Kovesi (Sursa foto: Twitter)

Laura Codruţa Kovesi (Sursa foto: Twitter)

Fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi, a declarat într-un interviu acordat Politico că nu are de gând să se retragă din cursa pentru funcţia de procuror-şef european.

"Nu, sub nicio circumstanţă. Până nu este finalizată procedura, am o şansă să obţin această funcţie şi lupt pentru şansa mea până în ultima secundă", a declarat Kovesi după ce a fost întrebată dacă a luat în considerare să retragă din cursă.

Kovesi este unul dintre cei doi candidaţi rămaşi în cursă pentru a deveni primul procuror-şef european, care va avea sarcina de a investiga fraudele, corupţia sau spălarea de bani cu fonduri europene.

Kovesi se află în centrul unei dispute între Parlamentul European, care o susţine pentru a obţine postul şi Consiliul UE, format guvernele statelor membre, care îl preferă pe francezul Jean-Francois Bohnert.

Negocierile dintre cele două părţi vor reîncepe după ce noul parlament european va fi instalat.

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. Ce mai vrei tu O SUGEFRAGERISTA, VĂDUVĂ NEAGRA, VIPERA NEAGRA nu te ai saturat sa mai faci rău. Cite familii ai distrus, la citi copii le ai luat părinții și iai băgat la pușcărie ca să te pui în bine cu 1SPANCHIUL,CHIPUL SATANI, BLESTEMATUL, CANCEROSUL, (DE BASRSCU) și 2BULANGIUL,SUGALAUL,POPONARUL, NAZIST,HITLERIST(IOHANES).Ce mai vrei pe DRAGNEA a avut grija POPONARUL IOHANES sa l bage la pușcărie ce sa vezi ii era un spin în ochi în toamna la prezidențiale. Voi cu clica voastră lati ascultat 7ani 24 de ore din 24 pe DOMNUL TĂRICEANU și nu ați găsit nimic împotriva lui. Dute și fati un rost în viata și măritate sa vezi și tu cum e sa ai familie și cita răspundere ai dacă o sa ai copii habar nu ai ce este familia, dar de distrus ești cea mai buna. Nu vezi ca nu ești în ring cu nimenea nici cu fetele mari, nici cu femeile măritate nici cu babele, o sa ramii nemeritata sa u o sa te mărite babele sau vrajitoarele BLESTEMAȚO. Ai de toate bani ai, casa ai, mașina ai Nu ai familie. Lasa lumea în pace tu singura vezi ca ești nesuferita și singura fugi din tara si ție ți e rușine cu tine și cu faptele tale.

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Nici azi nu ti-ai luat pastilele.

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS