La Gloire construieşte un bloc de locuinţe pe malul Lacului Valea Şaulei

Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare /

La Gloire construieşte un bloc de locuinţe pe malul Lacului Valea Şaulei

Proiectul va număra mai puţin de 50 de apartamente, cu două, trei şi patru camere 

Proiectul va număra mai puţin de 50 de apartamente, cu două, trei şi patru camere 

La Gloire construieşte Parc du Lac, în nordul Capitalei, un proiect imobiliar care va număra mai puţin de 50 de apartamente, cu vedere la Lacul Valea Şaulei.

Roxana Dumitriu, reprezentant al proiectului ne-a declarat, la Târgul Imobiliarium: "Este un singur bloc, situat în Bucureşti, între Grădina Zoologică şi Mall Băneasa. În total, sunt 47 de apartamente, dispuse pe două scări, regimul de înălţime al imobilului fiind: S+P+4E".

Domnia sa ne-a spus că unităţile locative au două, trei şi patru camere, dar la momentul realizării interviului, nu mai erau disponibile decât apartamentele cu trei şi patru camere, deşi şantierul fusese demarat cu două săptămâni înainte. În total, 50% din apartamentele din bloc erau vândute, la acel moment.

În ceea ce priveşte preţul, Roxana Dumitriu ne-a spus: "Preţul diferă în funcţie de suprafeţe, dar este de aproximativ 1.100 euro/mp util. Pentru sumele de până în 100.000 euro, TVA este de 5%, iar apartamentele ale căror preţuri depăşesc acest parg se vând cu TVA de 19%. Unităţile locative de două camere au costat în jur de 80.000 de euro, cele cu trei camere costă circa 100.000 - 140.000 de euro, iar unităţile de patru camere au preţuri cuprinse între 140.000 - 170.000 de euro. În cazul unităţilor pe care le mai avem disponibile, suprafeţele sunt de peste 67 de metri pătraţi utili".

Blocul dispune de parcare subterană şi supraterană, cu 45 de locuri în subteran şi 11 locuri supraterane, iar preţul unui loc de parcare variază între 7.000 de euro, fără TVA (suprateran) şi 10.000 de euro, fără TVA (subteran), ne-a mai spus reprezentanta proiectului, adăugând: "Imobilul este situat în lungul Lacului Valea Şaulei, retras 15 metri de la lac, care este sistematizat şi toată zona din faţă va fi amenajată ca un parc, ca o zonă comună, nefiind proprietatea celor care vor locui la parter. Există doar două apartamente cu terase mai mari, care s-au vândut primele, însă oricum, terasele măsoară 1,80 metri de jur-împrejur".

Dezvoltatorii preconizează că vor finaliza construcţia Parc du Lac la finalul anului viitor, ori începutul anului 2020.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS