Legea pensiilor, un proiect controversat

G.M.
Ziarul BURSA #Politică /

Proiectul de lege a pensiilor aprobat, miercuri, în şedinţa de Guvern şi trimis către Parlament spre dezbatere şi vot nu este pe placul tuturor aleşilor. Ministul Muncii şi Justiţiei Sociale, Olguţa Vasilescu nu l-a convins pe fostul prim-ministru Victor Ponta, actual deputat în Parlament. Conform acestuia, proiectul aprobat de Guvern şi prezentat de Olguţa Vasilescu este "cea mai ticăloasă minciună". Declaraţia a fost făcută de Victor Ponta într-o conferinţă de presă pe care liderul partidului Pro România a susţinut-o, ieri, la Tulcea.

Victor Ponta a afirmat: "De unde vor curge aceşti bani? Au fost suficient de cinici să spună că trebuie să-i voteze, dar, staţi puţin, e vorba de banii României. Dacă nu-mi arăţi unde sunt resursele şi doar îi păcăleşti pe oameni, mi se pare cea mai ticăloasă minciună. În politică, există minciuni unele acceptabile, de înţeles, altele nu, iar asta e de neînţeles".

Preşedintele Pro România susţine că parlamentarii formaţiunii politice pe care o conduce vor propune un amendament care să prevadă că majorarea punctului de pensie intră în vigoare la 1 ianuarie 2019. El a precizat: "Dacă sunt bani, să-i dea de acum, să nu aştepte 2021, după alegeri. Dacă răspunsul e că nu au bani, vă garantez, cu atât mai puţin vor fi bani în 2021".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită