Legea pensiilor, un proiect controversat

G.M.
Ziarul BURSA #Politică /

Proiectul de lege a pensiilor aprobat, miercuri, în şedinţa de Guvern şi trimis către Parlament spre dezbatere şi vot nu este pe placul tuturor aleşilor. Ministul Muncii şi Justiţiei Sociale, Olguţa Vasilescu nu l-a convins pe fostul prim-ministru Victor Ponta, actual deputat în Parlament. Conform acestuia, proiectul aprobat de Guvern şi prezentat de Olguţa Vasilescu este "cea mai ticăloasă minciună". Declaraţia a fost făcută de Victor Ponta într-o conferinţă de presă pe care liderul partidului Pro România a susţinut-o, ieri, la Tulcea.

Victor Ponta a afirmat: "De unde vor curge aceşti bani? Au fost suficient de cinici să spună că trebuie să-i voteze, dar, staţi puţin, e vorba de banii României. Dacă nu-mi arăţi unde sunt resursele şi doar îi păcăleşti pe oameni, mi se pare cea mai ticăloasă minciună. În politică, există minciuni unele acceptabile, de înţeles, altele nu, iar asta e de neînţeles".

Preşedintele Pro România susţine că parlamentarii formaţiunii politice pe care o conduce vor propune un amendament care să prevadă că majorarea punctului de pensie intră în vigoare la 1 ianuarie 2019. El a precizat: "Dacă sunt bani, să-i dea de acum, să nu aştepte 2021, după alegeri. Dacă răspunsul e că nu au bani, vă garantez, cu atât mai puţin vor fi bani în 2021".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova
Comercianti de Diamante
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Gorgandin
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS