Leonardo Badea, reales preşedinte al ASF

V.D.
Politică /

Leonardo Badea

Leonardo Badea

ASF, Comisiile de buget şi economice reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au înaintat astăzi propunerea ca Leonardo Badea, actualul preşedinte al ASF, să primească un nou mandat de patru ani la şefia Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Viorel Ştefan, principalul contracandidat al lui Lenardo Badea la preşedinţia ASF, a obţinut un singur vot pentru, iar 60 de parlamentari s-au abţinut.

Ceilalţi membri executivi ai Consiliului ASF votaţi sunt Doina Dascălu - primvicepreşedinte (40 de voturi pentru, 21 de abţineri), Marius Bota - vicepreşedinte pentru piaţa de capital (39 voturi pentru, 21 împotrivă, 2 abţineri), Cristian Roşu - vicepreşedinte piaţa asigurărilor (39 voturi pentru, 21 împotrivă, 2 abţineri), Dan Armeanu - vicepreşedinte piaţă pensiilor private (41 pentru, 16 împotrivă, 5 abţineri).

Membri neexecutivi sunt Birtalan Joszef (41 pentru, 0 împotrivă, 21 abţineri), Grădinescu Gabriel (41 pentru, 21 împotrivă, 0 abţineri), Aura Socol (41 pentru, 17 împotrivă, 4 abţineri) şi Ovidiu Wlassopol (40 pentru, 21 împotrivă, 1 abţinere).

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. Adio angajari normale prin ASF. Cele cu recrutare prin concurs. De cand e asta presedinte nu au mai fost deloc angajari normale, publice, vizibile. Din acelea cu atribuire directa, prin spate, au curs tot anul. Nu la directiile de specialitate. Nu nu. Pe la directiile anexa, inutile ca acolo nu trebuie cap ci doar incasare de salariu. O sa curga rauri de fatuci si baietei de la PSD si servicii prin ASF. Dar e bine ca pana la urma clacheaza si ASf si impostorul valah nu va rezista 5 ani. Oricum daca pica Dragnea, dispare si el. Sa revenim. Sunt curios cand incepe Universitarul impostor epurarile in ASF. Poza de azi cand isi musca buzele plin de satisfactie e de milioane. Un terchea berchea de pe la Targoviste care are poze doar cu Afisul PSd in fundal ajuns milionar la ASF. Nu SUA ci Romania este tara tuturor posibilitatilor. De retinut ca nimeni din mass media, absolut nimeni de oriunde in tara asta nu comenteaza de faptul ca pozitiile din CASF atat de importante pentru pietele financiare, pentru Romania pentru Europa sunt ocupate de unii printr-o audiere de 2-3 minute in care spun 2, 3 aberatii. Impostorul asta ia 15000 de euro pe luna pentru ca timp de 2 minute si-a prezentat meritele deosebite de Universitar. El care nu are niciun manual de calitate in comert, el care nu a publicat articole stiintifice cu recunoastere internationala, el care face parte din facultatea fantoma din Targoviste....asta e profesor? nu ii este rusine fata de adevaratii profesori din ASE? tu esti profesor ma? Si toata lumea tace. Pietele tac, tractoristii de la COTAR il lauda chiar,..toata lumea tace, platesc taxele la ASF sa ia asta bani. Tara fara viitor!

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Ursache, nu te-au mai ales astia...eh ia spune cum e sa ti se spuna NU? Iti place..ca tie iti placea sa faci de astea altora. e un sentiment placut? Sapierzi serviciu ca spun unii NU. E placut nu? Daca nu era reales Leo azi desfaceam o sampanie in cinstea ta, in constea faptului ca nu mai esti la ASF. ca esti un reject. Si sper sa primesti si de acum incolo numai refuzuri. Asa cum ai facut si tu altora in viata ta.

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS