GALA revistei BURSA ConstrucţiilorGALA revistei BURSA Construcţiilor

Lido vrea să vândă un pachet de 1,9% din Intercontinental

Andrei Iacomi
Miscellanea /

Lido vrea să vândă un pachet de 1,9% din Intercontinental

Acţionarii Lido Bucureşti (LIDO) sunt convocaţi, pentru data de 11 februarie 2019, pentru a aproba vânzarea unui pachet de 15,78 milioane de acţiuni pe care Lido le deţine la Intercontinental (RCHI), reprezentând 1,89% din capitalul companiei hoteliere, prin intermediul Bursei de Valori Bucureşti (BVB), sistemul AeRO, se arată într--un raport publicat pe site-ul operatorului pieţei de capital.

La ultimul preţ din piaţă a Intercontinental, de 0,18 lei/acţiune, valoarea pachetului ce se doreşte înstrăinat se ridică la 2,84 milioane de lei.

În situaţia în care operaţiunea de piaţă se va realiza, suma pe care o va încasa Lido din vânzarea pachtului de 1,89% din Intercontinental va fi folosită pentru implementarea strategiei de dezvoltare a societăţii pentru o perioada 2019 - 2024.

De asemenea, în şedinţa din 11 februarie, acţionarilor Lido li se va prezenta un raport de evaluare pentru Intercontinental, întocmit de un evaluator autorizat, care va sta la baza stabilirii preţului de vânzare pentru acţiunile Intercontinental.

La data de 30 iunie 2018, Statul Român, prin Ministerul Turismului, deţinea 42,87% din Lido, iar Union International Center avea 10,63% din companie.

În prezent, Lido are 11,89% din Intercontinental.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSustainable Mobility Forum
Cabinet de avocatTMPS