Conferinta BURSA Codul insolventei 2019Conferinta BURSA Codul insolventei 2019

LSRS - 1 Decembrie fără graniţe

C.P.
Miscellanea /

Mii de studenţi români aflaţi în toate colţurile lumii vor sărbători Ziua Naţională a României la evenimentele organizate de Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS).

De la Los Angeles la New York, Paris, Sankt Petersburg sau Beijing, studenţii români vor sărbători Ziua Naţională a României la evenimentele organizate de Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS).

LSRS SUA sărbătoreşte 1 Decembrie în mijlocul studenţilor şi absolvenţilor români de la Columbia, NYU, Cornell şi de la alte universităţi din zonă, prin evenimentul "Celebrate Romania!", sponsorizat de WorldTV. Parteneri ai LSRS vor organiza evenimente dedicate Zilei Naţionale şi în Los Angeles, CA, Philadelphia, PA, şi Gainesville, FL.

Pe 3 decembrie, LSRS Rusia plănuieşte evenimentul "La mulţi ani, România!", în cadrul căruia va fi inclusă vizionarea unui film artistic românesc. Totodată, LSRS Rusia sărbătoreşte 1 Decembrie şi alături de Ambasada României de la Moscova.

Comunitatea studenţilor români din China se întâlneşte pe 1 Decembrie la restaurantul Budapesta Sanlitun din Beijing. Studenţii români din China vor sărbători Ziua Naţională a României cu bucate transilvănene, muzică românească şi nelipsita Horă a Unirii!

LSRS organizează pe 3 decembrie evenimentul "Roumanie - France, 2 siecles d"histoire partagee" pentru a marca Ziua Naţională a României, precum şi împlinirea a 165 de ani de la înfiinţarea Societăţii Studenţilor Români din Paris (SSR).

LSRS Marea Britanie sărbătoreşte 1 Decembrie la Nottingham şi la Manchester, prin două evenimente cu surprize româneşti. În Manchester, dorul de casă va fi alinat printr-o scurtă prezentare a ţinuturilor autohtone, precum şi o ecranizare a filmului "Amintiri din epoca de aur", în regia lui Cristian Mungiu.

De 1 Decembrie, studenţi români din Germania se vor reuni la Würzburg pentru a sărbători împreună Ziua Naţională cu bucate alese şi voie bună la evenimentul organizat de Filiala LSRS Germania.

Pe 4 decembrie, LSRS Olanda, împreună cu GRSPSociety Amsterdam şi Romanian Student Association of Erasmus University, organizează "Ziua Studentului Român în Olanda", care va avea loc la Sediul Ambasadei României la Haga, fiind găzduită de Excelenţa sa, domnul Ambasador Călin Fabian.

LSRS Norvegia organizează pe 2 decembrie, la Oslo, conferinţa "Bjrrnstjerne Bjrrnson and the Romanians" iar filiala LSRS Danemarca organizează "1 Decembrie Românesc, ediţia a II-a", ocazie pentru studenţii români şi pentru oficialităţi de a se delecta cu un scurt număr de balet, preparate tradiţionale româneşti, o expoziţie de fotografie, muzică şi atmosferă românească. Cu aceeaşi ocazie au fost desemnaţi câştigătorii concursului de fotografie "Focus Århus.2010".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Cotnari
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocat