LUDOVIC ORBAN:"Am sesizat PÎCCJ împotriva Vioricăi Dăncilă"

M.D.
Politică /

Ludovic Orban (Sursa foto: Facebook)

Ludovic Orban (Sursa foto: Facebook)

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astăzi, la Iaşi, că a despus o sesizare la Parchetul de pe lângă Înalta Curtea de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ) împotriva premierului Viorica Dăncilă şi a liderului PSD, Liviu Dragnea, pentru că nu a putut să ignore "cum România este făcută praf de un clan de pigmei obişnuiţi să se joace în nisip cu lopăţica, pe malul lacului Belina".

Orban a declarat: "Am depus o sesizare la PICCJ privind anumite fapte săvârşite de Viorica Dăncilă, dar şi de preşedintele Liviu Dragnea. Această sesizare este depusă de mine, Ludovic Orban, în calitate de cetăţean al României. Am considerat că este o obligaţie morală pentru mine. Niciodată nu am acceptat să închid ochii, să tac, să fiu pasiv, atunci când am constatat lucruri grave care afectează interesele fundamentale ale României, iar ceea ce se întâmplă de o bună bucată de vreme, riscă să distrugă orice urmă de credibilitate a României pe plan extern, riscă să dinamiteze punţi care au fost construite, în zeci de ani, de România şi alte ţări, de asemenea riscă să pună în pericol interese fundamentale ale României care sunt puse pe tarabă ca la talcioc de Dragnea şi de acoliţii lui pentru diferite interese de natură personală".

El a adăugat că aceasta este "firea" sa şi nu a putut să stea pasiv.

"Nu am putut să mă fac că nu văd cum România este făcută praf de un clan de pigmei obişnuiţi să se joace în nisip cu lopăţica pe malul lacului Belina. Am depus această sesizare pentru că am considerat necesar ca cineva să sesizeze aceste fapte. Eu nu am calitatatea, nu sunt eu procuror, nu eu hotărăsc dacă cineva este sau nu este vinovat", a mai afirmat preşedintele PNL.

Ludovic Orban a spus că nu cunoaşte decât din surse publice ceea ce s-a întâmplat, dar că lucrurile trebuie lămurite.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Depozitarul Central
Cotnari
Flixi
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo