Conferinta BURSA Codul insolventei 2019Conferinta BURSA Codul insolventei 2019

Ludovic Orban: "Tăriceanu este un Dragnea mai mic"

I.GHE.
Ziarul BURSA #Politică /


Declaraţia lui Orban a urmat atacurilor la care preşedintele Klaus Iohannis i-a supus pe liderii coaliţiei de guvernare.

Declaraţia lui Orban a urmat atacurilor la care preşedintele Klaus Iohannis i-a supus pe liderii coaliţiei de guvernare.

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Ortban a susţinut, ieri, la Helsinki, că nu negociază cu liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu nicio colaborare cu privire la moţiunea de cenzură pe care opoziţia parlamentară doreşte să o depună împotriva guvernului Dăncilă.

Ludovic Orban a declarat: "Din păcate, principalul complice al lui Dragnea în acest proces de afectare a democraţiei din România şi a imaginii ţării noastre pe plan internaţional este Tăriceanu. Tăriceanu este un Dragnea doi, un Dragnea mai mic şi, din păcate, ALDE s-a comportat ca un PSD mai mic care a girat toa-te atacurile împotriva independenţei justiţiei, care a susţinut toate derapajele de la democraţie, care a fost ecoul lui Dragnea şi camarilei sale împotriva Uniunii Europene. Personal, nu cred în această poveste că Tăriceanu s-ar putea desprinde de Dragnea. Tăriceanu e principalul complice al lui Dragnea şi va rămâne cu Dragnea până la capăt".

Declaraţia lui Orban a urmat atacurilor la care preşedintele Klaus Iohannis i-a supus pe liderii coaliţiei de guvernare, şeful statului susţinând că Liviu Dragnea este un infractor care s-a cocoţat în fruntea statului şi că Tăricea-nu nu este străin de manevrele liderului PSD.

Preşedintele PNL împreună cu mai mulţi colegi şi cu reprezentanţii UDMR participă în aceste zile la Congresul Partidului Popular European, unde va fi ales candidatul pentru funcţia de preşedinte al Comisiei Europene, a cărei componenţă va fi stabilită după alegerile din luna mai 2019. Manfred Weber este politicianul de dreapta cotat cu cele mai mari şanse pentru obţinerea şefiei Comisiei Europene.

Pe plan intern, PNL a anunţat că va depune împreună cu partenerii din opoziţie - USR, PMP şi eventual UDMR - o moţiune de cenzură în această sesiune parlamentară. În acest sens, Biroul Executiv al PNL a stabilit ca parlamentarii liberali să nu părăsească Bucureştiul, în intervalul 14-21 noiembrie, când este posibil să fie depusă moţiunea de cenzură împotriva Cabinetului Dancilă.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Gresit! Tariceanu este un dragnea mult mai mare.

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Cotnari
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocat