Conferinţa BURSA Dezvoltarea RomânieiConferinţa BURSA Dezvoltarea României

Lufthansa: "Comisia Europeană va forţa o soluţie în cazul Alitalia"

A.V.
Ziarul BURSA #Internaţional /

Compania aeriană germană "Deutsche Lufthansa" AG se aşteaptă ca Executivul comunitar să facă presiuni asupra Italiei pentru a găsi o soluţie pentru operatorul de transport "Alitalia".

Directorul executiv al grupului german, Carsten Spohr, a declarat, citat de Reuters: "Sunt sigur că Bruxelles-ul va creşte presiunea şi va forţa o soluţie, iar apoi vom analiza dacă aceasta ne oferă şanse".

Spohr a menţionat că se aşteaptă la mai multe fuziuni între companiile aeriene din Europa. "Europa are nevoie de mai multă consolidare şi chiar vom vedea un astfel de proces în domeniu", a spus oficialul companiei germane.

Spohr a reamintit că "Lufthansa" nu este interesată de "Alitalia" în forma sa actuală şi că societatea italiană trebuie să se restructureze.

În luna ferbuarie, ministrul industriei de la Roma, Carlo Calenda, declara, citat de ziarul La Stampa, că şansele de a încheia un acord de vânzare a operatorului de transport aerian "Alitalia" înainte de alegerile parlamentare din 4 martie, sunt "efectiv scăzute".

"Alitalia", companie cu mari probleme financiare, care a obţinut profit numai de câteva ori în istoria sa, a fost pusă sub administrare specială anul trecut, după ce personalul a respins un plan de reducere a locurilor de muncă şi a salariilor.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS