MAE condamnă cu fermitate atacul cu rachete lansat din Fâşia Gaza către Mishmeret

I.M.
Internaţional /

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) condamnă cu fermitate atacul cu rachete lansat din Fâşia Gaza către Mishmeret şi face apel la reţinere în vederea evitării escaladării conflictului.

Ministerul Afacerilor Externe condamnă cu fermitate atacul cu rachete lansat din Fâşia Gaza către Mishmeret, în dimineaţa zilei de 25 martie 2019, care s-a soldat cu mai multe victime, se arată într-un comunicat de presă transmis, ieri seara, de MAE.

"MAE transmite întreaga sa compasiune persoanelor rănite în acest eveniment şi face apel la reţinere în vederea evitării escaladării conflictului", mai scrie în comunicat.

Ministerul Afacerilor Externe condamnă cu fermitate actele de tip terorist şi exprimă deplina susţinere pentru eforturile comunităţii internaţionale de combatere a acestora.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a informat luni că îşi va scurta vizita în Statele Unite după ce un atac cu rachete în apropiere de Tel Aviv a rănit şapte persoane, scrie Reuters.

Un purtător de cuvânt al Ministerului de Externe din Israel a declarat că racheta a fost lansată din Fâşia Gaza, o enclavă controlată de gruparea militantă Hamas iar Netanyahu a afirmat că Israelul va răspunde în forţă.

În Mishmeret o casă a fost distrusă complet şi cel puţin o altă casă şi alte maşini au fost afectate.

Serviciul de ambulanţă a informat că tratează şapte persoane, printre care şi un bebeluş, un băiat de trei ani, o fată de 12 ani şi o femeie de 60 de ani.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
Invatamantul profesional dual - solutie pentru forta de munca
BIG FOUR
smart city industry awards 2019
PODUL DE LUT
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS