Conferința Managementul riscului. Finațări Europene
Parteneri
 

 

 

 

 

 

 

 
Conferința: "Managementul riscului. Finanțări Europene"

Organizatori: Ziarul BURSA și Asociatia Națională a Exportatorilor și Importatorilor din România (ANEIR)
 

 

   În data de 27 mai 2009, Grupul de presă BURSA împreună cu Asociația Națională a Exportatorilor și Importatorilor din România (ANEIR) organizează conferința "Managementul riscului. Finanțări europene", la RIN Grand Hotel.

  În cadrul conferinței se vor aborda distinct două subiecte:
    *  acoperirea riscurilor de afaceri: riscul valutar, riscul de dobandă și de neîncasare a facturilor;     *  oportunități de finanțare prin fonduri europene.

  Vor participa reprezentanți ai conducerilor Eximbank, BCR, CEC Bank, Bursa Derivatelor de la Sibiu - SIBEX, Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, Fondul de Garantare a Creditului Rural.

  În ateliere de lucru, fiecare firmă participantă va dialoga direct cu specialiștii instituțiilor invitate pentru a identifica împreună soluții punctuale la problemele individuale de creditare, garantare și de riscuri pe care le întâmpină firma dvs, oferindu-vă și posibilitatea să alegeți un consultant pentru întocmirea proiectelor.

  Sunt invitate firme din toate domeniile de activitate, indiferent dacă derulează afaceri de export/import.

  Vă rugăm sa ne confirmați participarea, prin completarea și remiterea formularului de participare la numarul de fax: 021 312 45 56 sau prin e-mail: marketing@bursa.ro .
Parteneri Media
 
   
.