MANDA: "Rămân preşedinte al Comisiei SRI până la primul plen reunit al Parlamentului"

L.L.
Politică /

Claudiu Manda (Sursă foto: Facebook)

Claudiu Manda (Sursă foto: Facebook)

Senatorul PSD, Claudiu Manda, a declarat, astăzi, că va rămâne în funcţia de preşedinte al Comisiei de control al SRI până la prima şedinţă de plen reunit din Parlament, iar ca vicepreşedinte al Senatului - până trece inclusiv perioada campaniei electorale pentru europarlamentare, scrie News.ro.

Întrebat dacă rămâne preşedinte al Comisiei SRI, având în vedere că el candidează la alegerile europarlamentare, Manda a răspuns: "Eu am spus-o de mai multe ori în spaţiul public şi anume: ca să fiu înlocuit de la Comisia SRI, din funcţia de preşedinte, va trebui să fie o şedinţă de plen reunit. Cu demisia mea sau fără demisia mea tot acolo se va ajunge. (...) Probabil că în prima şedinţă de plen reunit, când se vor dezbate rapoartele, sper să fie o şedinţă de plen reunit în care se dezbate raportul depus anul trecut şi cel pe care urmează să-l depunem şi sper că atunci, la următorul plen reunit, să fiu înlocuit din comisie şi să fie altcineva şi mai bun şi mai implicat şi mai determinat decât mine să ducă lucrurile mai departe".

El a adăugat că şi-ar dori să prezinte rapoartele Comisiei SRI în plenul Parlamentului.

"Mi-aş dori să fiu eu în faţa plenului reunit să susţin primul şi al doilea raport cu argumentele care m-au dus ca şi concluzie la ceea ce scrie în cele două rapoarte. Eu spun ce îmi doresc eu - şi anume ca activitatea acestei comisii să continue, să meargă mai departe şi lucrurile pe care le-am început - că mai sunt încă destul de multe lucruri de lămurit şi concluzii de tras - să poată să fie duse mai departe", a afirmat Claudiu Manda, conform News.ro.

Întrebat dacă procedural înlocuirea sa de la comisie ar trebui să fie făcută înainte de începerea campaniei pentru europarlamentare, Manda a precizat: "Formal, rămân în funcţie ca şi candidat şi vicepreşedinte al Senatului până trece inclusiv perioada campaniei electorale. Formal voi pleca din funcţia de preşedinte al Comisiei de control al SRI la prima şedinţă de plen. Poate să fie prima şedinţă de plen reunit şi aceasta în care se dezbate problema referendumului", mai informează agenţia.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
Invatamantul profesional dual - solutie pentru forta de munca
smart city industry awards 2019
PODUL DE LUT
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS