MARA MAREŞ (TNL):"Implicarea politică este cea mai directă cale de a produce o schimbare"

G.F.
Politică /

Mara Mareş (Sursa foto: Facebook)

Mara Mareş (Sursa foto: Facebook)

Preşedintele Tineretului Naţional Liberal (TNL), deputatul Mara Mareş, a declarat, astăzi, la Alba Iulia, că scopul său şi al colegilor săi este să deschidă partidul către tineri şi să-i facă pe aceştia să înţeleagă că implicarea politică este cea mai directă cale de a produce o schimbare.

Prezentă sâmbătă la Alba Iulia, la prima şedinţă a noului Birou Executiv Naţional al tinerilor liberali, Mara Mareş a afirmat că vrea să facă din TNL ''cea mai puternică'' organizaţie de tineret din ţară.

''Scopul nostru este să deschidem partidul către tinerii României şi să-i facem pe aceştia să înţeleagă că implicarea politică este cea mai puternică şi mai directă cale de a produce o schimbare'', a declarat, într-o conferinţă de presă, liderul TNL, potrivit Agerpres.

Mara Mareş a menţionat că în cadrul şedinţei se va propune spre adoptare Declaraţia de la Alba Iulia a TNL, intitulată ''România altfel, prin noi înşine''. De asemenea, tinerii liberali discută despre oportunitatea depunerii unui memorandum la Guvernul României, prin care să ceară abrogarea măsurilor fiscale adoptate recent.

''Acestea afectează tineretul din România extrem de mult'', a arătat liderul TNL.

Ea a catalogat respectivele măsuri fiscale drept ''nişte absurdităţi care nu vor face decât să ducă România în dezastru şi să afecteze cel mai mult pătura socială a tinerilor''.

În altă ordine de idei, Mara Mareş a spus că nu întâmplător a fost aleasă Alba Iulia ca loc de desfăşurare a primei şedinţe a noului Birou Executiv Naţional al TNL, făcând trimitere la faptul că oraşul este un simbol al unităţii. ''Nu am considerat că ar exista un loc mai bun decât Alba Iulia'', a susţinut aceasta.

Mara Mareş a precizat că în această lună vor debuta ''Cafenelele liberale'', care se vor desfăşura bilunar, eveniment prin care se urmăreşte ''o educaţie politică'' şi, de asemenea, care să garanteze că toţi tinerii liberali ''ştiu şi sunt în stare să poarte o dezbatere despre valorile liberale şi despre istoria PNL''.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
FNGCIMM
Cotnari
Erfi
Flixi
Vila Timo
Mozart Spirits
Schlumberger
Verattiva
Contessina
Primigi
Adhouse
Legestart
Calendarul BURSA 2018
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită